{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe staan we in het leven

Mijn lieve kleine mini mensjes, hoe geef ik jullie zoveel mogelijk mee, om samen sterk te zijn.

Afbeelding blog 'Hoe staan we in het leven' Achtergrond blur afbeelding

Hoe staan we in het leven denk ik soms, hoe gaan we onze kinderen vertellen dat niet de wereld hard is maar de mens.

De mens maakt het ons lastig om sommige andere mensen te vertrouwen. Mijn kinderen groeien op in een mooi huis, mooi gezin en een prachtige omgeving met heel veel lieve mensen om ons heen.

MAAR DAN, sta je er even bij stil en denk je soms, hoe kan ik mijn kinderen beschermen. Hoe kan ik ze opvoeden om respect te hebben voor elkaar en goed te zijn voor een ander. Ze krijgen zoveel mee uit hun omgeving, op zich goed, zo leren ze veel en weten ze dat ze voor zichzelf op moeten komen als individu. Maar soms, heel soms breekt mijn hart en denk ik jeetje lieve kleine mini mensjes wat staat jullie allemaal nog te wachten in jullie verdere leven.

Hiervoor schreef ik dat ik erna uit zie en vooral ga genieten. En vooral omdat dat nu het enige is wat we moeten doen "verder gaan " niet bang zijn en genieten van het leven denk ik, ik heb geluk, sommige andere mensen niet.

Ik ga mijn mini mensjes opvoeden zoals ik denk dat goed is. Ik ga ze vooral mee geven dat ze mijn belangrijkste bezit zijn en dat we samen zullen zijn, voor altijd en ik ze help in goeie en slechte tijden. Dat betekend open zijn en als er iets is ze dit kunnen bespreken zonder boos te worden maar een oplossing zoeken. En ik denk, ja IK dat dit de beste keus is, EEN OPLOSSING ZOEKEN, hoe nu verder en hoe samen te leven, zonder boos of verdrietig te zijn. Elk dierbaar moment is er 1 en deze momenten zijn er elke dag, kijk maar goed om je heen en geniet!! Samen staan we sterk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je