{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe Spanje mij liet inzien dat ik wou leven

In 4 jaar een totale omslag in m'n leven gemaakt.

Afbeelding blog 'Hoe Spanje mij liet inzien dat ik wou leven' Achtergrond blur afbeelding

4 jaar geleden ben ik met mijn lieve vriendinnetje naar Spanje geweest. 4 jaar geleden alweer. Het was toen een soort van laatste redmiddel. Ik zat zó diep en had al van alles geprobeerd.

Tegenwoordig ben ik heel open over mijn (c)ptss, maar 4 jaar terug wist bijna niemand het. Niemand wist van therapieen die ik volgde of opnames om me in leven te houden. En nu ik dit hier zo neer zet ben ik stiekem zelfs een beetje bang. Bang dat mensen me anders gaan zien, of me zwak gaan vinden. Maar ik weet zelf, dat ik enorm sterk ben. En ook enorm sterk ben geweest.

4 jaar geleden, op deze vakantie, maakte ik de keuze te stoppen met alle therapien. Alle medicijnen. Alles wat ook maar met het GGZ te maken had te stoppen. En ik ging naar een CREF therapeute. Ik ging paarden therapie volgen. Ik geloofde er aan het begin niet meer in.. Ik geloofde niet meer dat ik gelukkig kon worden. Maar ik deed het omdat ik nog niet wou opgeven.

In 4 jaar heb ik zo ontiegelijk veel berijkt.

× Een huis gekocht.

× Een hond en twee katten gekregen

× Zwanger geraakt terwijl ik onvruchtbaar was

× Getrouwt met de liefde van mijn leven

× Mama geworden

En belangrijker dan wat dan ook: IK BEN WEER GELUKKIG GEWORDEN.

Ik heb al mijn angsten moeten overwinnen. Heb ze recht in de ogen gekeken. Maar ik heb het gehaald. En ik ben nog nooit zó gelukkig geweest! ❤️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je