{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe overleef ik vliegen met mijn kleintjes?

Een vliegreis, met overstap, met een dreumes en een peuter. Hoe bereid ik me hierop voor!?

Afbeelding blog 'Hoe overleef ik vliegen met mijn kleintjes?'

Eerder schreef ik een blog over onze aankomende vakantie. Dat ik daar al volop mee bezig ben. Een van de dingen die me het meest bezighoudt, is de vliegreis. Met een peuter -dat zegt denk ik al genoeg- én een ondernemende dreumes die niet -ik herhaal NIET- graag stil zit en dat heel goed duidelijk weet te maken voorzie ik hier wel een aantal uitdagingen. Zeker toen ik zag dat er ook een overstap van 5 uur bij zit.

Hoe denk ik dit te gaan overleven? Uiteraard met heel veel geduld, schietgebedjes, opvoedvaardigheden en hier en daar een omkooptactiek. En een soort van plan met activiteiten en entertainment. We gaan op vliegreis en we nemen mee:

 • -Opblaasbal
 • -Autootjes
 • -Duplo
 • -iPad
 • -Kleurboeken
 • -Stickers
 • -Potloden
 • -Balonnen
 • -Fietslampjes
 • -Snacks
 • -Crea vermaak
 • -Schilderstape
 • -Speelpoppetjes

Waarschijnlijk wordt onze tas nog veel voller, maar dit is het eerste plan. Op Pinterest heb ik al wel wat leuke ideeën opgedaan, met deze dingen kan ik een aantal van deze ideeën uitvoeren. Andere dingen, zoals de fietslampjes, heb ik eraan toegevoegd omdat ik ontdekte hoe interessant ze kunnen zijn voor een peuter of een dreumes. Mijn lijst is nog niet af en ik sta zeker nog open voor tips!

Heb jij nog goede tips om kleine kinderen te vermaken in het vliegtuig of bij een tussenstop?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je