Snap
  • Mama
  • post_short

Hoe moet of kan ik hiermee omgaan?!

Wat moet ik doen.

Trotse ouders van dochter.alleen wat mij opvalt nu de kleine er is blijven er mensen weg?wat moet je doen als er iemand van je fam zegt van ja me kleindochter heb iedereen gemist ma jou niet.(omdat er toen ruzie was).het was heel hart toen ze dat zei terwijl ik altijd voor haar heb klaar gestaan.hoe zouden jullie reageren?ik gun onze dochter ook een oma maar vind het heel lastig omdat ze vaak niet te vertrouwen is.ze heeft bordeline.mel

10 jaar geleden

Dank je wel Marieke80 en es dat zijn wel handige tips idd ik kon eerst heel goed met bordeliners over weg maar er zijn zulke vervelende dingen gebeurd dat ik daar nu eerlijk gezegd niet meer mee om kan gaan en dat is lastig en omdat het me schoonmoeder is en ik haar ook haar kleinkind gun en ik nadesha natuurlijk haar oma.tis dat ik het voor me man en onze dochter doet dat maakt het voor mij soms lastig maar ik ga jullie tips zeker doen dank je wel.

10 jaar geleden

Misschien kun je je relatie met je moeder een beetje oppervlakkig houden. Dus wel op visite, maar niet al je zorgen met haar delen. Een beetje alsof ze een kennis is? En als ze zo moeilijk/ gemeen doet, probeer dan te bedenken dat het misschien wel de borderline is die je hoort spreken. Ik heb ervaring met borderliners en als het slecht met ze gaat, kunnen ze heel egoïstisch doen, maar dat heeft te maken met de ziekte.