{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe moet of kan ik hiermee omgaan?!

Wat moet ik doen.

Afbeelding blog 'Hoe moet of kan ik hiermee omgaan?!' Achtergrond blur afbeelding

Trotse ouders van dochter.alleen wat mij opvalt nu de kleine er is blijven er mensen weg?wat moet je doen als er iemand van je fam zegt van ja me kleindochter heb iedereen gemist ma jou niet.(omdat er toen ruzie was).het was heel hart toen ze dat zei terwijl ik altijd voor haar heb klaar gestaan.hoe zouden jullie reageren?ik gun onze dochter ook een oma maar vind het heel lastig omdat ze vaak niet te vertrouwen is.ze heeft bordeline.mel

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je