{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe mijn verhaal de wereld in ging..

..en verder

Afbeelding blog 'Hoe mijn verhaal de wereld in ging..' Achtergrond blur afbeelding

Vorige week maandag gaf ik een interview aan RTL Nieuws. Ik vertelde hoe mijn leven gelopen is en ze vroegen later of ze een foto mochten gebruiken voor op de website. Graag want mijn doel: taboes doorbreken, gaat makkelijker als je een foto en je echte naam gebruikt. Ik vind het zelf immers ook persoonlijker om een foto te zien bij een artikel dat ik lees. Het artikel kwam online, mijn YouTube en andere social media werden genoemd en ik wist niet wat me overkwam! Ik werd overladen met lieve reacties, van appjes tot dm’s op insta en Facebook. Zo ontzettend veel lieve woorden en gelukswensen deden me zo goed en geven me nog steeds zoveel hoop en zin in de toekomst! Ik kreeg ook veel vragen en dat vond ik lastig en fijn tegelijk. Accepteren dat die 2 dingen naast elkaar mogen bestaan is een van de fijnste dingen die ik de laatste tijd mocht leren. Het is oké als het even niet oké gaat. Zolang ik daar tegen blijf vechten duurt het alleen maar langer en hoe eerder ik het loslaat hoe sneller ik me ook weer beter voel! Hoe anders is dat vergeleken met een dik jaar geleden?! 

Samen met Nova beloofd het een hele toffe tijd te worden en ik heb er zo onwijs veel zin in! 2020 is een gek jaar maar voor mij had het niet mooier of beter kunnen zijn en gaan! Natuurlijk had ik het ook anders gewild maar zolang je dingen niet kan veranderen is accepteren de enige andere optie! 

En die interviews? Die blijf ik doen want wat heb ik daar veel energie van gekregen! 

Link naar het artikel:

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/5193192/annick-nooit-meer-leven-zonder-hulphond?fbclid=IwAR0SZ4OJmcRUsO-d7VQQKp0H4JpDvfguuSNjDhfiWpQmitCPDtOwZrBo6Ro

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je