{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe mijn leven van leuk ineens compleet instorten..

Precies vandaag een jaar geleden ​werd mijn leven op de kop gezet.. het besef had ik nog niet echt, maar vandaag...

Afbeelding blog 'Hoe mijn leven van leuk ineens compleet instorten..' Achtergrond blur afbeelding

Precies vandaag een jaar geleden werd mijn leven op de kop gezet.. het besef had ik nog niet echt, maar vandaag vorige jaar na 22.00 uur kreeg ik eindelijk deels de waarheid te horen... 

Mijn lieve leuke vriend bleek pedofiele gevoelens te hebben, en heeft zich op mijn zusje gestort toen zij 1e op de 2e kerstdag bij ons bleef slapen.. Mijn zusje maakt me die nacht wakker om te vertellen wat haar net was overkomen, ik vroeg aan haar of zei het met me eens was dat ik meteen nadat hij van de wc afkwam hem te confronteren, dit was goed. 

Dus nadat hij van de wc afkwam, hem gevraagd wat er net gebeurd was, licht in shock nadat ik hoorde van zusjelief (8 jaar) dat (gedurende deze blog en wellicht andere blogs hem te noemen: Ricardo, zo heet hij overigens niet echt. ) Ricardo zijn geslachtsdeel in mijn zusje haar hand had gelegd, piemel over haar hoofd had gehaald en nog meer vieze dingen.. 

kreeg ik de verklaring dat hij na de wc moest zusje lag in het midden van het bed, en hij onhandig en lomp over haar heen was geklommen, hij is ook nogal lomp, (na het douchen die avond zijn we naakt in bed gestapt, zusje zou op logeerbed slapen maar durfde op het laatste moment toch niet, nu vind ik het vreemd dat we niet fatsoenlijk ondergoed hadden aangedaan, toen om de een of andere vreemde reden blijkbaar niet.) Dit was voor mij een logische verklaring en na instemming van mijn zusje zijn we verder gaan slapen. 

Toen dacht ik nog niet verder, rare gedachten kwamen echt niet in me op, goed van vertrouwen en vertrouwen in de gozer die me al ruim een jaar de gelukkigste vrouw van de wereld maakte.. 

De volgende morgen vroeg ik het toch nog even van hoe zat het nou? Gisternacht? En vertelde Ricardo mij toen me zoontje en zusje in de woonkamer film zaten te kijken, dat hij zichzelf aan het bevredigen was met een filmpje en dat hij toen hij klaar was naar de badkamer wou gaan en uitgleed waardoor het geslachtsdeel in haar gezicht kwam, hij had spijt en had al sorry tegen me zusje gezegd. Ik moest eigenlijk wel lachen om zijn lompe gedrag, zag er wel een lolletje in. Had wel meteen gezegd gaan het wel meteen me ouders vertellen zodat er geen onnodige slechte dingen worden gedacht.. 

Maar eerst gingen Ricardo, me zusje en me zoontje inmiddels dus tweede kerstdag, nog snel naar de winkel voor wat lekkers te ontbijten en ik ging thuis snel even opruimen... 

We hebben er een leuke dag van gemaakt lekker hapjes eten en filmpjes kijken. 

Avonds hadden we met zijn tweeetjes een etentje gewonnen bij een restaurant, me zoontje kon bij mijn ouders blijven dus helemaal top! Mijn zoontje en zusje naar me ouders gebracht, maar gezien de visite die er was, het natuurlijk niet meteen vertelt, avonds toen we mijn zoontje kwamen halen, was er nog visite dus komt wel, de volgende dag '3e kerstdag' is mijn neefje jarig dus ook niet de gelegenheid om het over zoiets te hebben dus komt wel, zo gedacht zo gedaan, tot ik de volgende dag avonds van mijn moeder een berichtje kreeg dat Ricardo onzedelijke dingen had gedaan, dus ik terug gestuurd nee hoor, en meteen Ricardo die op dat moment te gamen was bij zijn beste vriend gebeld dat hij nu moest komen we moesten nu naar me ouders, hij met een smoesje weg, ik me zoontje slapend meegenomen inmiddels was Ricardo ook aangekomen en gingen we op weg naar me ouders heen weg maakte ik er nog grapjes over, tja als ik wat bij jou broer had gedaan had ik het ook niet gezegd, niet wetende dat dit daadwerkelijk het geval was.. toen we bij me ouders huis aankwamen was mijn moeder boven ziek in bed, dus ik naar boven, het voelde alsof iedereen tegen me was, en tegen me moeder gezegd wij zijn er nu en Ricardo wil graag zijn kant vertellen nu.. maar me moeder wilde niet naar beneden niet luisteren naar zijn kant, ik was boos, laat hem vertellen hoe het gebeurd is, maar dat wilde ze niet, en zei tegen me waarom zou je zusje zulke dingen verzinnen, denk nou eens na, met die woorden blijkbaar in me hoofd laten zweven ben ik naar beneden gestoven. 

Inmiddels had Ricardo zijn zegje aan me vader gedaan en was mijn vader ook mega boos, ik was boos, en heb gezegd we gaan. . En we gingen, onderweg spookte de woorden van mijn moeder door me hoofd je zusje verzint zulke dingen toch niet? En we waren beide doodstil de terug reis, eenmaal thuis aangekomen, en zoontje weer op bed gelegd, vroeg ik of hij wel de waarheid had gezegd en die vraag beantwoorden hij met 'je zusje had wel een beetje gelijk, ik heb inderdaad mijn piemel in haar hand gelegd, ik wou weten hoe het voelde in zo'n klein handje ' 

Toen knapte er iets in mij en begon ik tegen de kasten te trappen, de spullen te gooien... 

Volgende blog meer het is me nu even te veel.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je