{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe krijg je zo veel mogelijk mensen op jouw feestje?

Met een superleuke invite!

Afbeelding blog 'Hoe krijg je zo veel mogelijk mensen op jouw feestje?'

Ik vind het veel leuker om mensen via een kaartje uit te nodigen voor een feestje, in plaats van Whatsapp of Facebook. Superpersoonlijk en mensen voelen zich extra speciaal dat ze zijn uitgenodigd. Tegenwoordig kun je online alle kanten op qua design en kun je voor elke gelegenheid een passende kaart maken. Verjaardagsfeestjes, babyshowers of gewoon een middagje voetbal kijken – elk moment wordt extra speciaal met een mooie kaart. Hieronder deel ik wat tips die mij al een aantal succesvolle feestjes hebben opgeleverd! 

Handige tips!

Tip 1
Gebruik een foto uit je eigen archief. Zo maak jij je uitnodiging hartstikke persoonlijk én origineel. Bij elke soort uitnodiging kun je wel iets vinden: een foto van je gezin, je nieuwe huis of het winkelpand waar jij je eigen bedrijfje gaat starten. Extra tip: gebruik een foto met een resolutie van minstens 300 dpi, zodat je beeld scherp wordt afgedrukt.

Tip 2
Zorg ervoor dat de sfeer of het onderwerp van de foto past bij wat je wilt overbrengen. Let op kleurgebruik, gebruik bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl, en kijk of het beeld een goede compositie heeft. Probeer het een en ander uit om een mooi beeld te creëren en zorg dat de tekst niet onzichtbaar wordt in het design.

Tip 3
Zorg ervoor dat je belangrijke gegevens, zoals adres en telefoonnummer, in een leesbaar font weergeeft. Pas de taal aan aan die van je doelgroep en vergeet niet om plaats, datum en tijd van de gelegenheid te vermelden.

Tip 4
Vraag om een RSVP. Zo is jouw gast al helemaal bezig met jouw party en weet jij ook waar op hoeveel gasten je kunt rekenen. Je kan een extra kaartje toevoegen die de genodigde kan terugsturen, of op de kaart jouw e-mailadres vermelden.

Don't forget to enter our #pixumcolour contest this month! ?

Een bericht gedeeld door ♥ We love pictures! ♥ (@pixum) op

ORIGINELE IDEEËN

Idee 1
Ben jij een beetje creatief? Niets persoonlijker dan een zelf getekende kaart. Scan je tekening in en upload hem in het programma van Pixum.

Idee 2
In dezelfde categorie kun je ook iets met handlettering doen.

Idee 3
Het is altijd goed als de kaart iets zegt over jou. Bij Pixum heb je keuze uit heel leuke ontwerpen, waardoor jouw uitnodiging echt persoonlijk wordt. Misschien sta jij wel bekend als hotdogliefhebber?

Dit artikel is in samenwerking met Pixum gemaakt, de inhoud ervan is 100% van onszelf en geschreven door redactielid Harriette. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je