{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe krijg je die speen weg?

Dit zijn jullie tips!

Afbeelding blog 'Hoe krijg je die speen weg? '

Zwaar verslaafd aan de speen. Veel kinderen kunnen écht niet zonder! Maar hoe kom je nou van die speen af? Wat is een goede manier? Dat vroegen wij jullie via Facebook. En we hebben een hoop goede tips binnen gekregen. Lees ze hieronder!

Esther

Wij hebben alle speentjes in een envelop gedaan en ze naar de arme kindjes in de hymalaya gestuurd, die papa's en mama's kunnen inmers geen speentjes betalen. envelop aan opa mee gegeven om te posten?. toen was het goed en was ze trots dat ze dat voor die kindjes gedaan had.

Martine

We hebben de speen aan de baby gegeven van een vriendin. Want spenen zijn voor baby's en die hebben dat ding nodig. En jij bent geen baby meer toch? En zo wandelden we samen naar de overkant speen bij baby neergelegd, geen woord meer over gerept ? meneer was 2 jaar.

Shay

1.5 week geleden speen kwijt geraakt in het winkelcentrum. Dikke tranen maar ik dacht dit is HET moment! Hij is bijna 4 jaar en het moest een keer gebeuren..

Hij mocht van mij een heel groot cadeau uitzoeken en dan geen speen meer. Meneer koos de grootste doos van playmobil uit , ik natuurlijk 80 euro armer maar goed kind is wel al 1.5 week speen vrij ❤

Sabrina

Tegen ons dochtertje gezegd dit is de laatste speen als die kapot is dan gooien we hem samen weg en dan is er ook geen meer. De slimmerd natuurlijk en dus zegt ze ja nieuwe kopen mama? neeeee de winkel heeft alleen nog maar baby speentjes (mama’s leugentje?). Nu bij 2,5 was ie dus kapot laten zien en samen weggegooid. Het heeft een dikke week geduurd dat er aan t begin van de slaapjes een hoop drama was maar inmiddels, op een opmerking hier en daar ooh speen is weg?) slaapt ze zonder speen??. Op naar luiers weg ?

Machelle

Ik had eerst verteld dat ze met haar speen iets kon kopen in de speelgoed winkel. Een paar maanden later kwam ze zelf naar me toe en zei mama ik wil iets kopen met mijn tuut!! Toen haar duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was en dat ze daarna haar tuut kwijt was. Ze bleef volhouden dus hup naar de speelgoed winkel en mevr heeft een rapunzel jurk ervoor gekocht ! De vrouw achter de kassa speelde het spelletje goed mee trouwens. Ze heeft nog wel een paar keer erna gevraagd maar als ik zei dat ze de jurk er mee gekocht heeft was het goed

Daniques

Dochterlief heeft ze in haar schoen gedaan. Zodat ze bij de baby pietjes, in Spanje terrecht zouden komen ? Cold Turkey wilde ze meteen, geen speen meer. Mama had het er moeilijker mee ?

Roxane

Met heliumballonnen (6 stuks) op de 3e verjaardag de lucht in laten gaan naar de volgende baby. Voordeel eenmaal los gelaten kan de speen niet meer terug. Bij zoon en dochter een succes.

Shalee

Wij waren hem 'kwijt' geraakt met de verhuizing! Was meteen goed, gelukkig wou die hem al snel overdag niet alleen even als die ging slapen.

Kimlin

Hier bij allebei de kids met 2 en half jaar. Heb een gaatje geknipt in de speen. Gezegd dat hij stuk is en aan hun laten zien. Toen samen de prullenbak in gegooid. Daarna zeggen dat we geen nieuwe meer kopen omdat hij een grote jongen is en een cadeautje beloven. Bij beide jongens goed gelukt. Na 3 dagen niet meer om gevraagd

Wat is jouw ultieme tip tegen de speen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je