{{ message.message }}
{{ button.text }}

HOE KOM IK DEZE WEEK DOOR?

Wat is er mis? Vorig jaar nog te hendelen. Nu elk klein kindje dat ik zie, laat mijn tranen weer vloeien... ..

Afbeelding blog 'HOE KOM IK DEZE WEEK DOOR?' Achtergrond blur afbeelding

In elke kinderwagen kijken? Deze week is mij nog nooit zo zwaar gevallen...

Elke kinderwagen die voorbij komt, ik moet even kijken. Even kijken hoe oud....

We hebben we mijn oppasadressen nog, de kleinste is 5 maandjes. Ik hield hem zondag avond vast en ik brak ik tranen? Daar gaat mijn oppascarrié dacht ik, maar nee gelukkig niet! De kleine vent was aan 't huilen en ik deed mijn ding om hem op te pakken en het flesje te geven. Hij was stil, en dronk lief zijn flesje leeg. Daarna heb ik zoveel met hem geknuffeld, met tranen over mijn ogen. Bedjes tijd... Maar kleine man jij hebt mij die zondag avond wel getroost!

Gisteren in de bus, een klein meisje van 4 weken tegenover mij. Ze huilde, en ik gaf haar mama advies door haar pink in het meisje haar mondje te stoppen. Ja hoor, ze stopte met huilen.

Maar waarom heb ik dit nooit mogen doen?

Op naar mijn studie vanmorgen, ja hoor daar brak ik weer. Geen energie ergens voor, geen puf ergens voor en alleen maar tranen en nog een tranen. OP COLLEGE, hoe kon ik... Ik schaamde me rot...

Vanmiddag weer het busje terug, en ja hoor een tweeling in de bus. Ik ben zelf ook een tweeling dus dat brak mij weer. Ik voel me zo een emotioneel wrak en moet zoveel doen, maar het lukt gewoon niet??

Leg ik de lat te hoog of niet? Ik heb mijn miskraam echt een plekje gegeven, zoals te lezen in mijn vorige blogs. Maar dit lijkt zo op een terugval. Of zal het de datum zijn?

Ik zou het niet meer weten, heb ik de keuze om niet of om wel emotioneel te zijn?

Mama's hebben jullie tips?

P.S.

Even een blogje van om m'n gevoel van mij af te schrijven!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je