{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe kies ik een moederfiets?

Afbeelding blog 'Hoe kies ik een moederfiets?'

Moederfietsen zijn speciaal ontwikkeld om het fietsen met kinderen voor- en achterop zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. De medewerkers van Fietsenwinkel.nl verkopen dagelijks verschillende moederfietsen en vertellen graag waar je op moet letten bij het uitzoeken van een goede moederfiets.

Ruime instap

Een echte moederfiets heeft een wat ruimere instap dan een gewone fiets. Dit is vooral prettig als je met een kinderzitje voorop fietst en helemaal als je ook nog zwanger bent. Het zitje zit dan niet in de weg tijdens het op- en afstappen en het fietsen.

Stabiliteit

Stuurvergrendeling of stuurblokkering zorgt ervoor dat het stuur niet zomaar om kan klappen als de fiets stil staat. Door de middenbok of dubbele standaard zet je je fiets ook goed stabiel neer. Wel zo'n veilig idee!

Looks & Comfort

Uiteraard hebben moederfietsen meerdere versnellingen, zodat je elk heuveltje soepel aankunt. En natuurlijk ziet een moederfiets er ook gewoon leuk uit. Of je nou met of zonder kinderen op pad gaat, op een moederfiets mag je gezien worden!

Onze top 3:

BloomblackmatKinderzitjes_fpsvsADVERTORIAL1. Gazelle Bloom

Een echte Gazelle met een stevig frame, lekker breed stuur en verlengde bagagedrager waardoor er genoeg plek is voor kinderzitjes. Bekijk deze fiets »

 

 

Mambo_Deluxe_BLAUWSADVERTORIAL2. VanTuyl Donna N8 2018 

“De VanTuyl Donna N8 is de ideale manier om veilig en gezellig met je straatjes over straat te gaan. Deze fiets is met zorg ontworpen voor de ondernemende en actieve moeder van nu, zodat hij niet alleen comfortabel en veilig is, maar ook nog eens heel erg veilig is. De Donna N8 maakt van je fietsrit met je kleintjes geen onderneming, maar een feestje!” Bekijk deze fiets »

 

 

Cortina_Roots_TransportADVERTORIAL3. Cortina Roots Transport

De ideale fiets voor de combinatie kinderen én flink wat bagage. Bij veel gewone transportfietsen past een voorzitje niet goed, omdat het voorrek van de fiets in de weg zit. Bij deze Roots Transport is het rek wat naar voren geplaatst, zodat er wel plek is voor een kinderstoeltje én een handige krat of mand. Bekijk deze fiets »

 

Over Fietsenwinkel.nl

Een fiets kopen bij Fietsenwinkel.nl kan lekker makkelijk vanuit je luie stoel. Je kunt er voor kiezen om de fiets thuis te laten bezorgen, maar afhalen bij een van de afhaalpunten in het land kan ook. Wil je nog even kijken? Kom dan langs bij een van de 4 winkels (Almere, Zwolle, Hilversum en Amsterdam). En voor service- en onderhoud kun je gewoon in de buurt terecht bij een van de 100 servicepunten of laat een mobiele monteur aan huis komen. En ook fijn; met de laagste prijsgarantie ben je altijd voordelig uit.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je