{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe kan je zo egoïstisch zijn?

"I don't know where you are, but i'll hope you are okay"

Afbeelding blog 'Hoe kan je zo egoïstisch zijn?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn telefoon gaat met de vraag of ik weet waarom zij uit de app is. Om eerlijk te zijn ik heb geen idee, wat is er aan de hand dan vraag ik.

Nou zij heeft hem opgebeld met de mededeling dat ze is vertrokken naar een geheime plek ergens in het land, ze heeft al het geld mee genomen en de kleine. Zij is niet meer bereikbaar, op geen enkele manier.

Waar ben je? Waar is de kleine? Gaat het goed met hem?

Zoveel vragen, die onbeantwoordt blijven. En haar verhaal, pff deze klopt van geen kant. Alles lijkt vooraf gepland te zijn, al weken geleden. En nu is zij ontvindbaar samen met die kleine.

En wij, vooral de vader, wij blijven radeloos achter met zoveel vragen.
Hoe kun je zo egoïstisch zijn? Waar er 2 vechten hebben er 2 schuld, maar om een kind weg te houden bij zijn vader, zijn familie... Waar ben je dan mee bezig?

De politie wil geen informatie geven, alleen dat alles oke is. Haar ouders houden haar het hand boven het hoofd. Haar spullen zijn weg, terwijl je verteld hebt dat je niks mee mocht nemen. De spullen van de kleine zijn weg, het huis is 1 chaos.

Wij zullen vechten voor de kleine, ooit gaan we de kleine weer vinden en sluiten we hem weer in onze armen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je