{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe kan ik de klok even stil zetten??

Wat gaat de tijd toch snel. Ons kleine meisje is al weer bijna 8 maanden.

Afbeelding blog 'Hoe kan ik de klok even stil zetten??' Achtergrond blur afbeelding

Aangezien zwanger zijn niet mijn hobby is, hebben we besloten om het bij 2 kindjes te houden. Dus ik wilde zo veel mogelijk "genieten" van de laatste keer zwanger zijn. Ik heb me toen ook voorgenomen om zoveel mogelijk te genieten van onze baby. Bij de eerste heb ik dat ook gedaan maar niet geheel bewust. Ik vond het geweldig als hij weer iets geleerd had en het kon niet snel genoeg gaan... 

1 november 2013 zijn wij de trotse ouder geworden van een mooi meisje. Ons gezin is nu compleet. Een koningsgezin. wat wil je nog meer??? Nu bijna 8 maanden later schiet het ineens door me hoofd dat ons kleine meisje alweer bijna 8 maanden is. Als ik naar haar kijk, zie ik al weer een echt meisje. Waar is mijn baby gebleven??? Ze groeit als kool. ( met 7,5 maand al 73 cm ) Ze heeft haast om alles te leren en te ontdekken. Ze tijgert heel de kamer rond, gaat zelf zitten en klapt dan trots in haar handjes. Ze laat duidelijk merken als ze iets wil/ niet wil. Ze "eet" in haar eigen stoel mee aan tafel.. Natuurlijk ben ik trots op haar dat ze het zo goed doet, maar stiekem zou ik haar graag klein willen houden. Lekker knuffelen en uren kijken naar haar als ze in je armen ligt te slapen.....

Weet iemand hoe ik de klok stil kan zetten?? ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je