{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe is het nu na een jaar?

Afbeelding blog 'Hoe is het nu na een jaar?'

Het is inmiddels bijna 1jaar geleden dat Nick mij vertelde gevoelens te hebben voor Anne. Die avond stortte mijn wereld in. Heb me nog nooit zo eenzaam en in de steek gelaten gevoeld en toch ben ik blij met hoe het is gelopen. Nick heeft het met veel respect naar mij afgesloten en tot op de dag van vandaag kan ik bij hem terecht. Ik had zelf niet door hoe erg ik geleden heb onder zijn depressies en hoe erg ik het miste om gerespecteerd en bemind te worden en ik ben hem dankbaar dat hij me los heeft gelaten. Maanden hebben we het tevergeefs geprobeerd om weer nader tot elkaar te komen toen ik zelf inzag dat ik er klaar mee was en als ik er nu op terug kijk heeft die tijd en onze gesprekken ons wel degelijk tot elkaar gebracht. Niet meer als geliefden maar als de ouders van Finn en Nova die het beste voor elkaar en de kinderen willen. Dit respect is er nu na de scheiding nog steeds en ik ben trots op hoe onze omgang verloopt.

Inmiddels  heeft Nick een relatie met Anne en gaan ze samen wonen en ik sta er helemaal achter. Wat is Anne toch een fijne vrouw. Heel bescheiden en aardig en erg lief voor de kinderen dus ik heb nergens wat op aan te merken. Zo fijn! 


Ook ikzelf ben weer gelukkig in de liefde. Het is nog pril maar veel belovend. Hierover binnenkort meer ?


Liefs Soof!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je