{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe ik mijn man wil veranderen in iemand die hij niet i

All stars passen niet bij hem, toch zou ik het tof vinden als hij ze aan had.

Afbeelding blog 'Hoe ik mijn man wil veranderen in iemand die hij niet i' Achtergrond blur afbeelding

Ik zie een man lopen. Hip kind op een loop fietsje naast hem. Donker grijze Bugaboo duwend. Aviator zonnebril op, Donker groene parka aan en allstars. Sexy as hell deze papa. Altijd in een schoenen winkel vraag ik mijn man toch even die all stars te passen. Maar telkens zegt hij weer: mwah... Balen! Ik vind dat zo sexy! Mannen die hip gekleed zijn die vind ik sexy. Die zijn sexy. Niet dat mijn man niet hip gekleed is, prima modern. Maar niet uber sexy, zoals die man van vanmorgen die ik zag. Eigenlijk is mijn man best sexy. Hij heeft mooi haar, super mooie, witte tanden, een prachtig lichaam. Mooi gezicht, stopeltjes. Het kan altijd beter toch? En je moet ook wat te wensen over houden. Maar als ik dan zo'n man zie lopen gaat er een rilling door me heen en hoop ik stiekem dat Chris zijn super hippe kant ooit nog boven komt drijven... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je