{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe het hoort..

Afbeelding blog 'Hoe het hoort..'

Inmiddels ben ik, al bijna 6 maanden, de trotse mama. Dat hele verhaal volgt maar er moet iets van mijn hart. 


Al vanaf mijn eerste stappen aan boord realiseerde ik dat mijn leven helemaal anders zou worden. Mijn vriend vaart als schipper, ik werkte toen nog op Texel. De eerst volgende maanden brachten mij op mijn vrije dagen in alle uithoeken. En zo reed ik op ochtenden naar mijn werk vanaf Frankfurt of Antwerpen, weekenden in Düsseldorf en varen door het gebergte. Ik koos ervoor ook aan boord te gaan leven. Te nieuwsgierig naar deze wereld. 


In deze wereld heb ik nu ook een kindje groot te brengen. Dat heeft uitdagingen, net zoals het leven aan de wal. Het heeft net als het leven aan de wal zijn mensen die het altijd beter weten, het gekke is alleen dat die mensen bij mij meestal op de wal wonen. Het leven, de nadelen maar ook de kansen die het biedt helemaal niet kennen! 


Bij deze, zo kan het ook:

- hij is altijd bij zijn papa en mama. Vooral leuk voor ons, we maken alles van dichtbij mee! Maar hij is niet eenzaam. Dus nee we hoeven niet heel snel een tweede. Ja deze opmerking krijg ik echt heel vaak. 

- hij kan echt wel naar buiten, als we varen hebben we daarvoor een box buiten en als we niet varen lopen we lekker samen, met steeds een andere speeltuin dadelijk om in te spelen. Tja, want hij zou dadelijk maar geen vriendjes kunnen maken.

- hij kan dadelijk gewoon naar school, daar zijn verschillende opties voor. Hij kan naar het internaat, of we verhuizen naar de wal of bijvoorbeeld bij een gastouder.

- hij gaat gewoon net als alle andere kinderen naar het consultatiebureau, alleen gaan wij niet voor alle controles maar alleen voor de prikjes. Hij wordt dan helemaal nagelopen en als er iets is mailen we. Vaak is een bezoekje consultatiebureau voor ons al 600 km rijden. 


Hebben jullie een vraag over hoe iets bij ons gaat? Geef maar een gil ik beantwoord ze graag. Ons leven is misschien een beetje anders maar super super leuk! 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je