{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe het allemaal begon... (1)

Over een Belgisch meisje dat verliefd werd op een Nederlandse jongen.

Afbeelding blog 'Hoe het allemaal begon... (1)'

Hallo iedereen, 

ik ben Valerie, nieuw hier en dat vind ik superspannend. Ik ben wannabe blogger/instagrammer. Ik hou ervan om foto's te maken en verhalen te schrijven. Instagram is dan ook 1 van mijn belangrijkste hobby's. Helaas ben ik ook wel een beetje een broekschijter die daar verder niet veel mee durft te doen. 1000 vragen spoken dan ook door mijn hoofd. Kan ik jullie voldoende boeien? Vinden jullie mij en mijn verhalen wel leuk? Schrijf ik wel vlot genoeg? Maar we gaan ervoor! Toen Mamaplaats me vroeg om mee te schrijven, zette ik toch de stap! Superfijn dat ik deze kans krijg! Hopelijk lezen jullie na deze (mooie) introductie nog verder. 

Nog een keertje dus, ik ben Valerie, getrouwd met Dennie en mama van een prachtige dochter, Esmee Stien. Ikzelf ben Belgische en Dennie is afkomstig uit Nederland. We wonen samen in een geweldig 'huisje' in het prachtige Bornem in België. Ik wil hier nooit meer weg, Dennie wel. Momenteel wonen we in een appartement maar verhuizen naar een eigen huis komt er ooit wel van. 

Hoe die Belgisch-Nederlandse lovestory juist begon? Daarvoor moeten we een paar jaar terug in de tijd springen. De periode juni-juli 2014 om precies te zijn. Mijn instagram focuste zich toen vooral op wielrennen. Met mijn 200 volgers had ik toen nog niet veel bereik. Wielrennen was mijn hobby/sport. Ik ging regelmatig fietsen met mijn vader of alleen. (Toen was ik nog sportief) Vooral gewoon even genieten van de landschappen en de rust op de fiets... hoofd leegrijden, aan niets denken (uitgezonderd van de verkeersregels natuurlijk) en uitgeput maar voldaan thuis onder de douche springen. Op een dag ontving ik op instagram een like van Dennie op 1 van mijn foto's. Dennie was ook wielrenner en zijn instagram stond ook vol met wielrenfoto's. Ik likete terug en we gingen elkaar volgen. Meer dan elkaar een like geven gebeurde er niet en ik dacht er ook verder niet echt bij na. Toen ik een paar dagen later een foto plaatste met een quote reageerde Dennie met #iwanttoknowyoubetter. Ik was niet onder de indruk  en dus ging hij me opzoeken op Facebook. Het was tijdens de wk-wedstrijd voetbal tussen België en Nederland dat hij me voor het eerst een berichtje stuurde... 

Wat daarna volgt vertel ik jullie graag in een volgende blog die er snel aan zal komen! Ondertussen kunnen jullie mij al volgen hier op Mamaplaats of via mijn instagramprofiel La.vie.de.valerie_ . Tot snel! 

Liefs, Valerie 

Afbeelding blog 'Hoe het allemaal begon... (1)'

1 van de eerste foto's van Dennie en ik samen.

I wish people would just say how they feel or what they think. Why can't everyone just be painfully honest and just save people the trouble

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je