{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe gaan we dit ooit verkoopbaar maken

Ons huis moet verkoopklaar gemaakt worden. Een uitdaging met twee kleintjes. Wie heeft tips?!

Afbeelding blog 'Hoe gaan we dit ooit verkoopbaar maken'

In mijn eerdere blog schreef ik al over mijn emoties bij de gedachte dat we ons huis te koop gaan zetten. Aan dat te koop zetten en verkopen zitten ook hele praktische kanten. Ons huis is vol. Niet alleen met liefde, maar ook met twee kinderen en alles wat ze met zich meebrengen – want de volwassenen in dit huis hebben natuurlijk helemaal geen troep-.

Met een vriendin die ook makelaar is, gaan we door ons huis. Hier nog een likje verf, daar wat ruimte creëren, hier en daar een finishing touch en heel veel opruimen. Ontzettend veel opruimen.

Ik zie ertegen op. Het opruimen. De herinneringen die één voor één een doos –of de vuilnisbak- ingaan. Het bedenken wat we wel en niet moeten houden voor entertainment van de kids en hoe we het zo toonbaar mogelijk opruimen.
Straks moet ons huis op de foto. Zo mooi mogelijk, dat is denk ik wel te overzien. Een dagje de kinderen het huis uit, de boel opruimen en toonbaar maken en een paar hele goeie foto’s maken die de mooiste kanten van ons huis laten zien.
Dan komt de volgende stap, de bezichtigingen. We moeten dan natuurlijk wel zorgen dat ons huis er (bijna net zo) netjes uitziet. Anders valt het tegen. Ik kan wel door de rommel heen kijken, maar kan een ander dat ook. Kan hij in dit huis ook zijn thuis zien?

Zo veel bergen nog te overwinnen. Geen zicht op hoe lang dit gaat gebeuren. We gaan maar dag voor dag en hopelijk hebben we over een jaar een nieuw thuis gevonden.

Wat is jouw ultieme tip om je huis verkoopklaar te maken en te houden? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je