{{ message.message }}
{{ button.text }}

hoe blijven de kids toch op 1 staan...???

Ik ben gescheiden van de papa van onze oudste 3 kids en onze kids hebben een leeftijd van 9-6-3 jaar oud.

Afbeelding blog 'hoe blijven de kids toch op 1 staan...???'
Ik ben gescheiden van de papa van onze oudste 3 kids en onze kids hebben een leeftijd van 9-6-3 jaar oud. Nu probeer ik al vanaf dag 1 van onze scheiding de kids op de eerste plaats te laten komen dus alle gedoe met me ex probeer ik van langs me neer te zetten in het belang vd kids, nooit de omgangsregeling verstoort, wil geen ruzie maken bij ophalen/brengen, om de tafel zitten om belangrijke zaken te bespreken/afspraken te maken, belangrijke/leuke gebeurtenissen waar vader niet bij is vastleggen op foto en aan vader doorsturen. Echter nu is het zo dat het totaal eenrichtingsverkeer is vader houdt zich niet aan de afspraken, als hij weet dat we wat leuks gaan doen nadat hij de kids teruggebracht heeft komen de kids (expres) een 1-2 uur later, afspraken dat de oudste van 9 niet op die van 6 en 3 jaar alleen kan oppassen worden niet nagekomen vader belooft ons dat dit nooit zal gebeuren en van de kids vernemen we dat dit elk weekend gebeurd (onze 6 jarige heeft autisme dus hieraan tillen we extra zwaar). Kinderen worden de weekenden opgehaald hoe het vader uitkomt dus het komt ook voor dat vader niet eens komt opdagen, vader onderhoudt geen contact via telefoon met de kinderen hoewel de kinderen hier al vaak om verzocht hebben en vader belooft dit te doen en doet het vervolgens alsnog niet,betaald geen alimentatie. Ik spreek in de we vorm omdat ik samen met mijn huidige partner de kinderen opvoed en dan om het weekend en de vakanties gedeeld gaan ze naar hun vader. We hebben vader al meerdere malen aangesproken op het niet nakomen van mondeling gemaakte afspraken hierop wordt vader erg boos en ontstaat er weer ruzie aan de deur en dit willen we niet dat is voor de kids niet goed. Als we vader wijzen op zijn vaderlijke verantwoordelijkheid dan schuift hij deze meteen af op mijn partner door te zeggen maar ja wacht eens even jij bent ook een papa voor de kinderen dus met andere woorden mogen wij het ons uitzoeken als het op opvoeden aankomt en onttrekt vader zich hieraan. Natuurlijk is het ook niet in de kinderen hun belang dat als vader iets niet zint hij gewoon een aantal weken de kids niet komt halen, niks van zich laat horen vooral de 6-jarige heeft hier erge last van. nu dacht ik hier zijn vast meerdere ouders die gescheiden zijn en misschien kunnen jullie me wat tips geven hoe ik dit het beste aan kan pakken. zoals ik het graag zou zien blijven de kids op nr 1 staan en houdt vader zich consequent aan alle afspraken die gemaakt worden betreft de opvoeding v.d kids en omgangsregeling. Maar hoe pak ik dit aan..?? of is het beter om als vader zich weigert aan de kids aan te passen om de kids dan gewoon hier te houden zodat ze in ieder geval hun ritme en structuur behouden ? ik ben benieuwd hoe jullie erover denken daar ik van veel mensen om me heen hoor dat ik gek ben dat ik zoveel energie erin steek om te zorgen dat de kids een goed contact onderhouden met hun vader en vader dat andersom ook niet doet. ondertussen sukkelen we hier al 1 jaar mee en weet ik het echt niet meer ik hoop wat te horen..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je