{{ message.message }}
{{ button.text }}

*Hoe 1man je leven veranderen kan*

Hoe mijn visie op het leven en liefde veranderd werd door 1 man.... Prioriteiten in men leven die ik voorheen niet had...

Afbeelding blog '*Hoe 1man je leven veranderen kan*'

ik was dat meisje dat nooit zou trouwen, dat meisjes wat zeker nooit aan kinderen zou beginnen. Ohnee hoor ik zou mijn vrijheid niet opgeven door me in een huwelijk te verbinden met een ander en kinderen echt niet want wat moet ik daar allemaal voor gaan laten om dan nog niet te spreken over hoe men lichaam zou uitzien... Nee ik dacht dat ik het wel allemaal goed uitgedacht had. Veel en hard werken in de horeca, al 6jaar in een relatie die me men vrijheid bood, uitgaan op elke dag van de week indien mogelijk.... Wat was ik gelukkig, dacht ik....

Toen die relatie ten einde kwam, veranderde niet veel mn eigen stekje en nog steeds veel en hard werken en uitgaan...

Op 14april2011 werd alles anders....

Opeens stond hij daar aan mijn deur, mijn *teenagecrush* hem had ik laten staan voor die 'geweldige' 6jaarlange relatie... Men hart maakte overuren.... Na een heel lange gezellige avond bijpraten, werd het me allemaal duidelijk: dit was mijn *princecharming*, waarom had ik hem ooit laten gaan... De komende dagen leefde ik op een wolkje, tot over mn oren opnieuw verliefd....

Na een maand vroeg hij me ten huwelijk en zonder aarzelen zei ik doodgelukkig JA... Ik het meisje dat zich nooit zou binden, ging dit avontuur aan... Feest, familie, kleed, bruidsmeisjes,... Zo veel te regelen.... Rond kerst 2011 kregen we een onverwachte mededeling van een staafje/testje.... Ik wist niet hoe me te voelen, ben ik blij? Nee ik was niet blij. Maar kwaad ben ik er ook niet om, dan misschien toch wat gelukkig? Men vriend kon zen geluk niet op en na enkele weken kwam dat gevoel bij mij ook, wauw wij krijgen een baby... Dan weer die twijfel, mijn trouwkleed... Oh nee dat gaat nooit meer passen ik word megadik....

Dan was het eindelijk zo ver onze perfecte prachtige dag.... Wat een geluk, liefde en plezier.... 

Vanaf nu konden de voorbereidingen voor ons kindje beginnen...

Na negen lange maanden wachten konden we ons op 25september2012 trotse mama en papa noemen van ons prachtige zoontje Kjell... Nooit gedacht dat ik zoveel zo snel van zo een klein wondertje kon houden. Onmiddellijk was hij het middelpunt van mijn universum... Nog steeds betekent hij de wereld voor me...

Mijn geluk kon niet op, nooit gedacht maar ik was zo gelukkig met mijn gezinnetje, mijn leven was compleet.

En dan opeens, onze kleine man was net 1jaar geworden toen ik weer veel ziek was. En opnieuw geheel onverwacht vermelde eenzelfde staafje ons hetzelfde nieuws.... Nu waren we beide in zware twijfel, willen we dit? Kunnen we dit? 2kleine kindjes! Niet nu! Kan het niet binnen een jaar?  Na lang gepraat konden we dan toch blij zijn met onze nieuwe zwangerschap.... Al zou het heel zwaar gaan worden....

Na 38weken zwangerschap op 2juni2014 was ze er dan ons kleine prinsesje Jess... Wat waren we trots, wat was 'grote' broer trots... Wat een liefde.... 

Ons leven is nu echt compleet...

Sinds april 2011 is mijn leven dus compleet veranderd, op 3 jaar tijd veranderd alles, je prioriteiten, je dromen, je doelen... Alles

Ik kan jullie nu vertellen het was een spannend avontuur de laatste drie jaar. Zoveel geluk, liefde, spanning, verdriet, plezier,... Ik kijk zeker uit naar wat de toekomst nog brengt voor ons gezinnetje.

Nooit ben ik zo gelukkig geweest als nu. Nooit verwacht dat dit was wat ik wou, wat ik nodig had om echt gelukkig te zijn...

Mijn man, mijn 2 kindjes hebben men hele leven compleet gemaakt... Er bestaat geen mooier gevoel dan te weten dat zij onvoorwaardelijk van me houden....


Xxx AVeryProudMommy xxX

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je