Snap
  • Mama

Hippe shit! En al die leuke en geweldige musthaves...

Al die hippe nieuwe en meest geweldige musthaves.. Dit vind ik ervan!...

Hoe ik me voel? Eerlijk? Nou gewoon "te dik om te leven" zo voel ik me.. Deze opmerking maakte mijn vriendin jaren terug en ook bij deze 2e zwangerschap is dat het eerste wat ik zeg.. Tenminste tegen de mensen waarvan ik denk dat ze het wel kunnen waarderen,, niet tegen de verloskundige of het mens dat komt van de Kraamzorg voor een intake gesprek.

Er zijn zoveel blogjes over moeders die doen alsof het allemaal zo leuk is en zo heerlijk "preggo" zijn met 1 of zelfs 2/3 andere "kiddies" eromheen.. Die maken vervolgens elke dag de leukste van peuter voedsel, zoals brood in een hartjes- of sterrenvorm want dan eten ze het zo goed.. Mijn kind eet dat brood sowieso wel zolang er maar hagelslag of blikzult op zit, zal hem een zorg zijn of ik een hip sterretje ervan maak. Dat laat ik dadelijk wel aan het schoolbestuur over tijdens kerstontbijtjes enzo.. Van die mama's die nergens last van hebben en zelfs als ze 9 maanden zijn nog niet af en toe als een pinguïn lopen in hun leren legging met leuk hip blousje erop.. Ze kopen bij de hipste kinderzaken zoals Kardashian kids en allerlei andere hippe bedrijfjes met nog hippere foto's op hun instagram profielen.

Nee zo is het niet, niet voor mij en volgens mij ook niet voor heel veel andere mama's. Moeders die gewoon net als ik bij de H&M 1 of 2 zwangerschapsleggings hebben gekocht en dit combineren met een simpel jurkje, truitje of rokje, omdat ze het gewoon zonde vinden om nu veel geld aan kleding uit te geven die je na de zwangerschap toch gaat weggeven (zo ben ik dan) of dat achterin in je kast verdwijnt..

En geloof me ik vind de kids fashion van de gezusters Kardashian ook super hip & leuk en echt wel een "must have" en ook de collecties van die vele andere hippe sites zijn te schattig. Maar als ik dan op een Amerikaanse site kom waar (logisch) alles in het engels is aangegeven, de prijzen in dollars zijn & alles is aangegeven met andere maten dan hier en ik dan vervolgens ook zie dat ik een "paypal/visa of weet ik 't wat voor een account" moet hebben om überhaupt een betaling te kunnen doen, dan haak ik al af he.. Ik ga dan wel gewoon hier naar leuke babyzaakjes die ook echt wel hele leuke en schattige kinderkleding hebben.

Die hippe foto's op insta doe ik wel gewoon weer alleen "liken", allerlei blogjes van die hippe mama's blijf ik toch gewoon lekker lezen ook & op Pinterest zoek ik naar die te leuke "baby nursery" pagina's om allerlei ideeën op te doen voor de babykamer.. Die ga ik dan allemaal "pinnen" op mijn account om dan thuis vervolgens gewoon voor die babykamer de meubeltjes van de eerste hergebruiken en alleen een aantal nieuwe accessoires aan te schaffen..

om zo een nieuwe "niet zo über hippe" babykamer te creëeren"

En kijk eens.. Hij is best wel heel erg leuk zo toch?!

Liefs,

Tamara!  

9 jaar geleden

Helemaal met je eens, het is allemaal niet te doen als je zo "hip" wilt zijn..het kost je klauwen vol geld en ik weet zeker dat het de kinderen niks uitmaakt of ze nou zo een hip duur broekje aan hebben.. Ook al heb ik er tijdens mijn zwangerschap niet echt hip uit gezien moet ik wel zeggen dat ik het wel heerlijk vond om zwanger te zijn en mis mijn buik wel..

9 jaar geleden

Leuke blog en een mooie kamer. Hahaha echt he :-)

9 jaar geleden

Hahha ja helemaal mijn gedachten! Super leuke kamer toch wel uber hip, zo zie je maar hoeft geen duizende euro's te kosten. Leuke blog ik kan me wel vinden in jou verhaal xx

9 jaar geleden

Hihi snap helemaal wat je bedoelt! Sommige van die uber hippe mamma's kun je dan wel achter het behang plakken! Hele mooie kamer!! X