{{ message.message }}
{{ button.text }}

hij snapt het nog steeds niet

Tegen mannen moet je duidelijk zijn. Met subtiele hints kom je niet ver.

Afbeelding blog 'hij snapt het nog steeds niet' Achtergrond blur afbeelding

Onze dochter is ziek. Voor de vijfde keer vannacht loop ik haar kamertje op en als ze haar armen vol overgave om mij heen gooit besluit ik haar mee naar ons bed te nemen waar mijn man nog heerlijk lig te slapen.

Ze heeft veel pijn in haar oortjes en ze blijft dan ook bij ons in bed zeer onrustig. Een paar keer valt ze in slaap om vervolgens met een pijnscheut weer wakker te worden.

Ik heb al veel dingen geprobeerd om haar rustig te krijgen en als mijn man vraagt of ze nog een zetpil heeft gekregen, krijgt hij van mij dan ook het antwoord dat ik vannacht wel al genoeg met haar heb rondgelopen.

"Dan loop ik nu toch even met je mee?"

Mijn man is nog altijd niet goed met subtiele hints.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je