{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hij is zo moe..

Mijn kind is zo moe de ochtend na het kinderdagverblijf, vooral woensdags. Hij huilt alleen maar en weet niet wat hij met zichzelf aan moet.

Afbeelding blog 'Hij is zo moe..' Achtergrond blur afbeelding
Drukke tijd gehad dus bij deze excuus voor lang niet te hebben geschreven ;-) Mijn arme kindje is zoooo moe de ochtend na het kinderdagverblijf, vooral woensdagochtend. Hij kan alleen maar huilen en weet niet wat hij met zichzelf aan moet.. Zo zielig, op dat soort momenten vraag ik me af wat ik hem toch aan doe. Maar op het kdv zelf heeft hij het geweldig naar zijn zin en 's avonds is hij moe maar hij is heel de dag in de weer met zijn "vriendjes". Ik ben een beetje aan het rondkijken om een geschikte gastouder te vinden. Ik denk dat ik haar gevonden heb en wil Kian 1 keer per week naar haar brengen als mijn ouderschapsverlof voorbij is. Dat betekend dan 2 keer kdv en 1 keer gastouder. Nu hij weer zo moe is zit ik er aan te denken om 2 dagen gastouder te doen en 1 dag kdv. Maar hij leert daar zoveel en heeft het echt heel leuk. De zaterdagochtend is hij minder huilerig en op vrijdag is het wat rustiger op het kdv dus misschien dat ik hem van de dinsdag af moet halen.. Wat een dillema....:-( Hij is zo zielig en ik kan op een gegeven moment na zo'n twee uur alleen maar gehuil en alles uit de kast te hebben gehaald er niet meer tegen waardoor hij een snauw krijgt, gevolg nog meer verdriet en een mama die zich n贸g schuldiger voelt.. Herkent iemand dit? Zoja tips zijn welkom want voel me op het moment redelijk ongelukkig dat ik mijn kind dit aan doe om te kunnen werken, terwijl ik mijn werk zo leuk vind, maar mijn kind gaat voor.   Ps als je reageerd ik probeer altijd terug te reageren maar vaak lukt dit niet omdat ik nergens op verstuur reactie kan drukken, dus als hier ook nog tips over zijn..;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je