{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hier is ie dan: mijn blog nummer 100!!!

Afbeelding blog 'Hier is ie dan: mijn blog nummer 100!!!'
Hier is ie dan: mijn blog nummer 100! Toen ik ergens in september een oproep zag staan om artikelen voor Mamaplaats te gaan schrijven en daarnaast actief te gaan bloggen, was het niet mijn bedoeling om nu meteen ZO actief te gaan bloggen en zelfs binnen een half jaar 100 blogs ( en meer dan 30 artikelen ) te schrijven. Toch is het op dit moment een stukje van mijn leven geworden. Ik vind het hartstikke leuk om bepaalde anekdotes of gedachten met jullie te delen. Vooral als er reacties van herkenning of gewoon leuke of lieve feedback op komt. Natuurlijk moet ik af en toe wel even pas op de plaats nemen, want zoals ik in mijn blog nummer 99 al schreef heb ik weleens de neiging om mezelf wat voorbij te lopen. Misschien heb ik mijn gevoelens over schrijven in een eerdere blog ( Zijn jouw toekomstdromen uitgekomen?) al behoorlijk duidelijk gemaakt. Hier een citaat: 'Mijn focus kwam te liggen op ons gezin en al het andere bleef stilstaan. Tot ik afgelopen september een advertentie zag op Mamaplaats. Ze zochten thuiswerkmoeders voor het schrijven van artikelen en na een proefopdracht kon ik ( uiteraard vol enthousiasme ) aan de slag. Mijn schrijversdroom is ( nog ) niet helemaal uitgekomen, maar Mamaplaats heeft me mijn passie weer terug gegeven en dat is ook al heel waardevol. Die droom alsnog waarmaken? Wie weet; je bent immers nooit te oud om je droom achterna te gaan.' Ik wil jullie in ieder geval allemaal heeeeeeeeel erg bedanken voor het lezen, de leuke reacties en de tips en nu rest mij alleen nog maar te zeggen: op naar de 200!! Enne...Nahsuusje, nu is het jouw beurt,he! ha,ha...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je