{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hi, my name is...

Voorstellen dus!

Afbeelding blog 'Hi, my name is... '

Hallo! 

Mijn naam is Laura, en op de foto zie je mij en mijn twee grote liefdes. Mijn man Sjors, met wie ik samen ben sinds juni 2008 (al bijna 11 jaar dus) en onze zoon Ubbe Johannes die op 3 augustus alweer 3 wordt. 

Een burgerlijk stel zijn we. Niets liever dan samen zijn, samen aanrommelen en zonder spannende hobby’s. En toch is ons leven bewogen en niet saai dankzij gezondheid; de diabetes van mij en sinds kort ook de diabetes van ons prachtige jongetje. 

De diabetes kost mij veel en de meest gehate opmerking van de afgelopen maanden is dan ook de goed bedoelde opmerking ‘er valt goed mee te leven’ en ‘je kan er 100 mee worden’  toen Ubbe het ook bleek te hebben. Mede daardoor wil ik ook ‘diabetesawareness’ bewerkstelligen, zodat mensen beseffen dat diabetes veel meer voeten in de aarde heeft dan een shotje insuline bij een hapje eten. 

Maar dat komt. Als ik de beslissing maak echt te gaan schrijven. 

Verder over mij; ik hou van Netflix, haken, lezen, koken, bakken en de natuur. Ik werk als assistent hoofdcaissiere in de mooiste supermarkt van Nederland (mijn bescheiden mening).

Ik heb een paar zeer geliefde vriendinnen, een broertje en een zusje (van 30 ;) ). Onze zoon heeft zes opa’s en oma’s (schoonouders zijn gescheiden en hertrouwd) en een overgrootmoeder (mijn oma geniet ook van haar achterkleinzoon).   

 Fun fact; een van mijn twee beste vriendinnen heeft diabetes. Mijn zusje, moeder en vader óók. 

Nou. Doei! 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je