{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hi, mijn eerste blog online!

Afbeelding blog 'Hi, mijn eerste blog online!' Achtergrond blur afbeelding

Vroeg moeder worden is altijd iets wat ik al graag wou. Mijn man en ik waren 8 jaar samen toen we besloten om voor ons eerste kindje te gaan. Toen ik 26 was, werd ik dan ook al zwanger van onze eerste prachtige dochter. De eerste 16 weken was ik alleen maar misselijk. Gelukkig werd dit na de 16 weken beter. Wel kreeg ik veel last van me rug maar hier heeft de fysio me goed bij geholpen.

Ik ben ingeleid bij deze zwangerschap omdat, ik hartpatiënt ben en een bevalling zelf opgang laten komen is dan in mijn situatie ook niet verstandig. Doormiddel van een ruggenprik ben ik vrij gemakkelijk de bevalling door gekomen en heb ik weinig last gehad. Onze dochter Lizzy werd geboren op 2 januari 2020. Wat een mooi en bijzonder moment was dit, ik kan het niet uitleggen hoe dit precies voelde, maar het was echt een magisch gevoel.

Lizzy krijgt er in mei een zusje bij, we zijn zo ongelooflijk blij. Het eerste jaar is dan ook echt zo snel gegaan. Lizzy wordt over 3 weken alweer 1 jaar. Helaas door corona kunnen we haar eerste verjaardag niet vieren zoals je dat normaal zal doen. Maar we gaan er als nog een mooie dag van maken.

Liefs Nikki ♡

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je