{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hi, ik stel me even voor..

Afbeelding blog 'Hi, ik stel me even voor..' Achtergrond blur afbeelding

Hi lezers,

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat ik benaderd werd door mamaplaats om voor dit leuke platform te gaan bloggen, maar in verband met onze reis naar Bali besloot ik een eerste blog even uit te stellen. Maar, ik ben er en ik heb er zin in! Ik denk dat ik, net als vele van jullie, schrijven erg leuk ben gaan vinden mede door instagram. Want hoe leuk is het om door middel van blogs en posts anderen te leren kennen!?

Mijn naam is Shirley, 23 jaar, mama van Yara en sinds 7 oktober de verloofde van Jorian (EINDELIJK!). Wij wonen in een klein dorpje in de Hoeksche waard, dichtbij Rotterdam. Rond pakjesavond verwachten wij nog een kindje, een zoon. Yara is inmiddels alweer 2,5 jaar oud en het leukste meisje die ik ken. Als je een snel rekensommetje maakt begrijp je dat ik dus heel jong moeder ben geworden. Jorian was 23  en ik 19 jaar toen wij erachter kwamen dat we papa en mama zouden gaan worden. We hadden elkaar, heel veel lieve familie en vrienden en dat heeft ons gebracht waar we nu zijn. In een latere blog zal ik meer vertellen over deze periode. 

In het dagelijks leven werk ik als kraamverzorgster, Je snapt wel, een heerlijke baan! Sinds deze week is mijn verlof ingegaan en mag ik dus gaan aftellen naar mijn eigen kraamweek. Over mijn werk krijg ik heel regelmatig vragen van meiden die benieuwd zijn hoe ik dit combineer met de zorg van Yara, een sociaal leven en het huishouden. Ik doe dit werk bijna 2 jaar en tot nu toe is dit heel goed te combineren. Mocht je er meer over willen weten dan mag je me gerust een berichtje sturen. 

In mijn komende blogs wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven als jonge moeder, de zwangerschap en natuurlijk ga ik jullie vertellen hoe onze Bali-reis met peuter én een dikke buik was. Hopelijk lezen jullie gezellig mee. 

Tot snel! 
Liefs, Shirley

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je