{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hi hallo!

Afbeelding blog 'Hi hallo! ' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben al eventjes op Mamaplaats aan het rond snuffelen, wat een fijne blogs en verhalen. Een heel fijn platform om zo ook je informatie vandaan te halen als startende mama.

Maar eerst, dit ben ik! 

Sandra, die naam hebben mijn ouders gekozen, beetje jammer dat je daar geen invloed op hebt, haha. 

Ik ben 31 jaar en woonachtig in het mooie Beesd. Samen met mijn man Leroy (30 jaar) en zoontje Niek( Bijna 2 jaar). Momenteel werk ik bij een groot hygiëne bedrijf op de customer care afdeling en besteed ik mijn vrije tijd veelal met met ons gezin. Hier geniet ik enorm van, daarnaast ben ik bezig met een opleiding tot nagelstyliste dus je kunt wel zeggen een bezig bijtje. 

Tsja wat omschrijft mij? Een gekke, energieke, ondernemende, uitdagende, gezellige en spontane mama. Ik ben GEK op SPONTANE acties. Houdt van avontuur en ga heeeeeel graag de hort op. 

Ben je benieuwd naar ons? Volg ons dan gezellig, ik lees graag ook over jou (je gezin, man, humeur, huilbuien, mankementen, primeurs etc.) 

Check : www.instagram.nl/0.0_mamavanniek


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je