{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hi, Djoëlla hier

de mama van Mels

Afbeelding blog 'Hi, Djoëlla hier' Achtergrond blur afbeelding

Hi!

Ik ben Djoëlla, 28 jaar en samen met mijn vriend Robin (geregistreerd partner bekt niet zo lekker) sinds 2010. Drie jaar geleden zijn wij trotse ouders geworden van onze grote kleine man Mels. Want groot is die, hij wordt geregeld ouder geschat dan hij is, waardoor je soms vergeet hoe klein ze ook eigenlijk nog zijn. Mels is een echte rouwdouwer. Hij kan zich uren vermaken met zijn autootjes, maar springt het liefst over de banken, bovenop mama en is graag hele dagen buiten in de weer met een bal of rennend door de plassen en het bos. Toch is hij ook erg gevoelig en soms mega onder de indruk van zijn omgeving. Hij kroelt het liefst de hele dag en is zo zorgzaam voor anderen, maar kan af en toe ook echt een draak zijn en alle grenzen opzoeken. Ik las ooit de toepasselijke tekst; tot aan de maan en achter het behang.

Naast fulltime mommy, werk ik als gezinsbehandelaar in de kinderpsychiatrie. Rete interessante baan en sinds kort ook niet meer onregelmatig, wat een hoop rust geeft en goed te combineren is met mijn gezinsleven. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, die hopelijk niet te-irritante-moeder te zijn die alles uit de kast haalt voor leuke kindertraktaties en thema-feestjes, om te koken of te bakken en lekker veel tijd door te brengen met mijn gezin en mijn vriendinnen.

Het lijkt mij leuk om jullie verhalen te lezen en die van mij natuurlijk ook met jullie te kunnen delen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je