{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hi

Afbeelding blog 'Hi' Achtergrond blur afbeelding

Hi Allemaal,


Ik ben Manon, 27 jaar, getrouwd met Dennis en mama van Rev (15 maanden). Ik hou van fotograferen, mijn interieur veranderen en het spelen in de zandbak met Rev.

Mama zijn is het allermooiste wat je mee kunt maken. Je verandert als persoon en leert de kleine dingen in het leven te waarderen. Zoals zelfgemaakte zandkoekjes uit de zandbak.

Nu hebben wij echt een kindje uit de boeken, Rev sliep na 4 weken al door. Hij slaapt nu van 20.00 uur tot 8.00 of zelfs 9.00 uur, wat echt heerlijk is! Ik weet dat dit helaas niet voor iedere ouder zo mag zijn, zoals iedereen zegt het is een ‘fase’. Ook is Rev een goeie eter, hij eet echt alles, met een papa als chefkok krijgt Rev dan ook nooit potjes eten. Zijn favoriet zijn tomaatjes. 

Zelf zijn wij heel relaxt, maar geven Rev veel structuur, misschien helpt dit mee dat hij het zo goed doet? Soms is het voor ons ook zoeken en heeft Rev ook de huiluurtjes zoals alle andere kindjes. Dan gaan we samen naar een speeltuin of een rondje lopen en gaat hij meteen weer lachen.

Sinds 1,5 week kan Rev de eerste losse stapjes zetten, er gaat een wereld voor hem open. Hij wil graag alles ontdekken en alles kasten in huis worden leeg gehaald. Reden voor mij om weer nieuwe meubels te shoppen. 

Leuk dat ik mij hier op Mamaplaats mag voorstellen.

Liefs Manon

Mama zijn is het allermooiste.

Afbeelding blog 'Hi'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je