Snap
  • Mama
  • post

Het was wow bij Do!

Ik ben vandaag naar mijn prijsvraag van Do geweest.Een zeer geslaagde dag!

Het was wow bij Do!

Ik was de gelukkige winnares van de kaartjes van Do en the meet en greet met Do. Vandaag was het zover. Mijn man had gelukkig vrij kunnen krijgen, dus hij is meegegaan met onze dochters Jasmijn en Charlotte.

Het event werd georganiseerd door Nutricia in Breda. Het landgoed heet Wolfslaar en het was een hele mooie omgeving. Er was ook kinderopvang geregeld voor de kinderen dus dat was super. Ik had verwacht dat Charlotte het moeilijker zou vinden dan Jasmijn. Alleen was het vandaag omgekeerd. Jasmijn had er meer moeite mee.

In de ochtend kregen we eerst een quiz over Nutricia en konden moeders vragen stellen over de voeding van Nutricia. Leuk om te horen. Je komt dan ook dingen te weten die je nog niet wist en je kon daardoor echt leren van elkaar. Do is heel spontaan en ze heeft met veel humor haar verhaal verteld.

Daarna hadden we een pauze van ongeveer 10 minuten. Do heeft toen een huiskamerconcert gehouden voor de moeders met hun kinderen. Jasmijn was helemaal onder de indruk van de liedjes van Do. Ze was helemaal stil. Do heeft de volgende liedjes gezongen Alle eendjes zwemmen in het water, drie kleine kleutertjes en slaap kindje slaap.

Na afloop hebben we een foto gemaakt met Do. Een geslaagde dag!

10 jaar geleden

Ja, zeker super! Van Do krijg je energie!

10 jaar geleden

Dat was het zeker!

10 jaar geleden

Dank je wel!

10 jaar geleden

Wat super!! En heel goed geregeld allemaal wauw!!