{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het waren weer mooie dagen!

Rondreis door Europa

Afbeelding blog 'Het waren weer mooie dagen!'

Het waren weer heerlijke dagen met super mooi weer. We hebben lekker veel aan het meer gelegen in het water gespeeld. We zijn nog wezen suppen (wat nog best even wennen was ?). Noa heeft het ook geprobeerd en ze kon nog erg goed blijven staan!

Behalve het stukje strand bij ons voor de camping zijn we op de fiets nog naar een ander stukje van het meer gegaan (met op de terugweg twee slapende meiden). We kwamen uit bij een idyllisch (privé)strandje waar we een paar uur gelegen hebben. Moet wel toegeven dat we daar ook best zonder de meiden hadden willen zijn ??.

De meiden hebben het ook erg naar hun zin! Noa is afwisselend erg lief en heerlijk komisch, maar ook een echte terrorpeuter. Zo heeft ze het steeds over 'kom jongens' 'kneitewarm' en 'zeiknat'. Het woordgebruik is alleen nog niet helemaal juist want knuffie is 'zeikvies' ?. En gisteren wilde ik patatjes eten, maar Noa persé frietjes. Ze is nu ook op de 'neehee' of 'jaahaa' toer en dat loopt weleens hoog op tussen Noa en mama of papa ?.

Hanne heeft het ook nog steeds super naar haar zin en geniet echt van alles wat ze om haar heen ziet. Ze is wel weer een sprongetje aan het naderen, want als ik ook maar even wegloop is het niet meer goed haha. Je ziet ook dat ze steeds meer kan. Het echte kruipen doet ze steeds vaker en ook zelf weer van lig naar zit lukt haar. Als ze ook maar de kans krijgt gaat ze ergens tegenaan staan. Al is dit nog wel een beetje wiebelig haha.

De komende dagen gaat het wat regenachtig worden dus willen we een boottocht gaan maken op het meer en een dagje naar München. Dinsdag hebben we nu het plan om verder te gaan. Het plan is vanwege de weersvoorspellingen wat gewijzigd en we gaan toch niet meer naar Slovenië. Het is daar en op de route ernaartoe en stuk minder warm en redelijk regenachtig. We willen nu recht naar beneden steken en dan via de Brennerpas naar de kust van Italië of naar een meer daar in de buurt. Volgens mij ligt het Gardameer daar vlakbij ?. Dit doen we dan met een tussenstop (van mogelijk en paar dagen) aan de zuidkant van de Alpen en daarna dus door richting kust. Benieuwd hoe de tocht gaat zijn, want we hadden al gezien dat er bij de grens met Duitsland en Oostenrijk wat bergweggetjes liggen die aardig stijl zijn. Als we eenmaal in Oostenrijk zijn mogen we wel weer 100 op de snelweg ? (en vermoedelijk iets van 30 bergop ?). 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je