Snap
  • Mama

Het verlanglijstje dat jij moet hebben

Als moeder mag je ook best wel eens verwend worden met de feestdagen. Natuurlijk staan de cadeautjes voor de kinderen voorop, maar jij mag toch ook wel een cadeautje vragen? Daarom hebben wij een super fijn lijstje opgesteld met echte hebbedingetjes voor jou. Stuur dit lijstje door naar je man en kinderen en hopelijk word jij fijn verrast met Sinterklaas of Kerst! Welke cadeautjes zou jij graag willen hebben?

Een persoonlijk telefoonhoesje

Heb jij net die nieuwe iPhone 7 bemachtigd of heb je gewoon weer een nieuw hoesje nodig? Een super leuk cadeautje om te krijgen is een zelf gemaakt hoesje. Dit kan jouw man of kunnen je kids helemaal zelf ontwerpen. Zo heb je dubbel plezier: bescherming voor je telefoon én iets leuks om naar te kijken!

Een lekker warm deken

Vind jij dat ook zo heerlijk, lekker op de bank TV kijken met een warm dekentje? Een warm deken doet het altijd goed bij de moeders. Daarnaast komt een warm dekentje altijd goed van pas. Voel je jezelf niet zo lekker? Is de zolder niet warm te krijgen of hebben we een koukleum in het huis? Dan is dit echt een musthave.

 

Een beauty behandeling

Wij moeders vergeten het nog wel eens, maar ook wij mogen onszelf verwennen. Zo zijn er heel veel verschillende dingen die je kunt vragen van de Sint of Kerstman. Denk aan bon voor de sauna, een gezichtsbehandeling, een heerlijke massage of een pedicurebehandeling. Het is net wat je fijn vindt. Laat jezelf ook eens verwennen deze feestdagen en vraag een cadeaubon voor één van deze dingen. Zo kun je zelf bepalen wanneer jij lekker wilt gaan ontspannen.

Prachtige bloemen

Op de een of andere manier vallen vrouwen nou eenmaal voor bloemen. Met een boeketje kun je altijd aankomen, want zeg nou zelf.. jij wordt toch ook blij van bloemen! Maar wat al helemaal perfect zou zijn is als je er niks aan hoeft te doen. Om deze reden wil jij een orchidee op je verlanglijstje hebben staan! Deze witte bloem is prachtig, past bij ieder interieur en het mooie is: deze bloem heeft weinig onderhoud nodig!

 

Een ander origineel cadeau

Tegenwoordig kun je allerlei verschillende, leuke dingen kopen op internet. En iedereen doet zijn best om zo origineel mogelijk te zijn. Vooral deze website is daar erg goed in. Zoek een leuk en origineel cadeau uit en doe eens gek.

Had jij nog geen verlanglijstje voor de feestdagen? Dan hopen we dat we je met dit lijstje goed hebben geholpen. Heb jij zelf goede ideeën voor andere moeders? Laat het weten in de reacties!

7 jaar geleden

Vindt het zo standaard allemaal.. Een beauty behandeling of bos bloemen is zo simpel. Ik heb liever iets dat mijn kinderen zelf maken. Een mooie tekening bijvoorbeeld, daar ben ik al blij mee!!

7 jaar geleden

Zo'n hoesje is echt super gaaf! Heb er een van m'n eerste dochter gekregen, maar wil nu het liefst een hoesje met beide kids erop! Ben benieuwd wat ik deze Kerst voor moois krijg :-)

7 jaar geleden

OOOOOW zo'n hoesje is super leuk! Die wil ik al heeeeel lang eentje hebben met een foto van de kleine spruit erop! Bedankt voor de tip Mamaplaats!

7 jaar geleden

We hebben de hele bank thuis al vol liggen met dekens, maar toch hebben we er nooit genoeg! De kleinste van me vindt het heerlijk en kruipt er altijd helemaal in.