{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het verlangen naar 2e kindje maar niemand is positief!

De laatste tijd een groot verlangen naar een 2e kindje. Ik ben alleen en wil zeker nog even wachten, maar nadenken kan toch geen kwaad?

Afbeelding blog 'Het verlangen naar 2e kindje maar niemand is positief!' Achtergrond blur afbeelding

Sinds een paar maanden is het verlangen naar een 2e kindje erg groot. Hoe ga ik dit doen? Wil ik eerst wachten op een partner? Nee echt niet ik ben echt een beetje klaar met mannen. Dan is er nog 1 laatste optie en dat is een DONOR. Ja mijn gedachtes trekken mij naar de donor kant toe. Ook hier heb je vele opties in. Dit heb ik allemaal onderzocht en ben meteen verkocht. 

Mijn zoontje word ouder en wil heel graag een broertje of zusje voor hem. Ik ben dol op mijn zoontje en hoe leuk is het dat ik straks de liefde nog meer zou kunnen delen met nog een kindje erbij? Voor mij komt er een 2e kindje maar niet nu. De reden dat ik zeg niet nu is dat ik nog bezig ben met een studie en mijn zoontje net 2 is. Rustig opzoek gaan naar een donor en misschien heel misschien toch een man. You never know! 

Eenmaal de keus voor mezelf duidelijk ga je dit natuurlijk delen. Steeds kreeg ik de vraag: wil je nog een 2e waarop in antwoorden dat ik dit niet wist. Nu had ik een antwoord. Mijn zus reageerde enorm positief en vond dit super om te horen en zal me net zo steunen als ze nu doet. De mensen wie ik heb vertelde die heel dicht bij me staan deelde hun mening......

DAG ROZE WOLK.......

Weet waar je aan begint, Waar ben jij in dit hele verhaal, jij bestaat ook nog, Je begint nu net wat meer vrijheid te krijgen, elk kind is anders nu heb je een makkelijk kind maar misschien is de 2e wel heel erg huilerig oid, Jeugdzorg gaat loeren, Hoe wil je gaan werken met 2 kinderen, Opvang is al zo duur straks heb je er 2 op de opvang zitten, Ik weet waar ik over praat, Nu zit je nog met 1 kind maar als je straks ziek word en er 2 hebt is dat moeilijker om iemand te laten oppassen, Dan heb je helemaal geen vrijheid meer. Of straks krijg je een ziek kindje hoe ga je dat dan doen met je andere kind en financieel. Een 2e ga je niet trekken als je alleenstaand ben tenzij je een goeie baan hebt. Je bent nog jong dus je hebt alle tijd om een kind te krijgen.

Tijdens de opmerkingen ook gemeld dat ik het nu nog niet van plan ben, eerst mijn opleiding af hebben en als ik een ander huis heb. In mijn gedachten denk ik waarom zoveel negativiteit? Waarom? Toen ik zwanger was van de eerste kreeg ik net zoveel opmerkingen en nu zijn jullie allemaal zo trots op me...... 

Mijn keus blijft vast staan en de 2e komt zeker maar niet nu zoals ik eerder al vertelde. Nu zijn we nog intens gelukkig met zijn 2e 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je