{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het spookt in huis!

Er gebeuren vreemde dingen in ons nieuwe huis.... Hoe kan dit ? Wie is dit ? Is het alleen maar toeval?

Afbeelding blog 'Het spookt in huis! '

Laat ik beginnen dat ik een heel nuchter persoon ben, die eigenlijk niet zo in geesten geloofd! Tuurlijk geloof ik wel dat er misschien meer is hierna, maar verder geloof ik niet zo. 

Sinds 5 maandjes zitten wij in onze leuke koopwoning, dit bevalt prima en is een heerlijk rustig huis! We kunnen heerlijk genieten van de kleine, en we zijn gelukkiger dan ooit! 

Sins een aantal weken gebeuren er hele vreemde dingen in huis!! Vind het gewoon eng worden! 

Het begon op zolder, ik maak foto's als hobby en was met mijn zoontje op zolder. Ik keek naar rechts en zag in me ooghoek een schim verdwijnen! Zag ik dit echt ? Wat was dat! Ben em snel gepeerd van zolder haha! Dacht doe niet zo raar !! Je ziet dingen die er niet zijn.... Toen twee weken geleden zit ik met mijn partner op de bank en gingen er twee lampen geleidelijk uit en weer aan ? Vreemd dachten we! Verder niet over nagedacht.... Maar, een paar dagen geleden.... Ik sta op zolder de was van het wasrek af te halen en hoor ik ineens de pieptoon van de wasmachine aan gaan, ik dacht huh? Kijk naar de wasmachine maar het display gaat niet branden, wel hoor je gelijk dezelfde pieptoon dat die word uitgezet! Zo meerdere keren achter elkaar! Ik was bang en trok snel de stekker eruit! Toen gister was de druppel, de kleine lag lekker te slapen, tot ineens in de gang de brandmelder voor een aantal seconden af ging! Wij kijken, geen rode lampjes ? 

Wat gebeurd er hier in het huis?! We hebben een aantal geleden een kast op marktplaats gekocht, zo hele oude antieke, helemaal geschilderd heel leuk geworden! Maar die ga ik verkopen! Geen goed gevoel bij...

Mensen die dit ook zijn overkomen, of mij gerust kunnn stellen ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je