Snap
  • Mama

het programma vier handen op een buik....

Mijn hart breekt als ik het programma vier handen op een buik kijk :'(....

Nu ben ik het programma aan het kijken alweer de zoveelste aflevering, en echt elke keer breekt mijn hart!

Ik ben echt normaal heel positief over andere moeders en ook tegenover aanstaande moeders, maar... ik heb echt tranen in mijn ogen en een gebroken hart als ik zie dat je kind niet op de 1ste plek komt! 

Dan word ik echt boos!!!!

Wat je ziet in het programma is dat moeders begeleid worden door een bekende moeder. Hoeveel aanstaande mama's roken en verkeerd eten en Energy drank drinken! En dan het ergste ze doen er zo nonchalant over! Owjaa misschien ontwikkelen de organen van de baby niet goed of krijgen ze een achterstand dat zien we dan wel...

SORRY MAAR WTF!!??!!! NEE NIET SORRY GEWOON WTF!!!!!!! 

Veel moeders roken tijdens hun zwangerschap en het is gewoon niet goed. In een enig geval word het soms afgeraden om te stoppen met roken aangezien er dan meer stress onstaat en tja stress is ook zeker niet goed voor de baby.. maar als je kan stoppen DOE het dan aub! 

Lees je goed in met wat je wel en niet kan eten tijdens een zwangerschap! Twijfel je ergens over google het dan en kijk op betrouwbare sites en heb je nog geen duidelijkheid, eet het dan gewoon niet! Ookal is een broodje filet american nog zo lekker dat heel even genot weegt niet op tegen een leven van slechte gezondheid van je kindje toch?!

ENERGIE DRANK! Het is zoiezo al slecht voor je laat staan dat je zwanger bent! Het staat ook nog eens vermeld op de verpakking!!!

En dan die nonchalante houding... kijk eens op YouTube naar filmpjes van verslaafde baby's. Of kijk naar andere programma's over zwanger zijn, bevallen en opvoeding. Jo frost op rtl 4 bijvoorbeeld..... je kan ook veel lezen in boeken of op het internet en dit geloof je niet!: er zijn heel veel verschillende apps te downloaden om zo alles van je baby in de gaten te houden hoe groot ie nu is en ook staan die apps vol met info!

Een baby is geen accessoire! En zwanger zijn en bevallen is niet niks! En een ouder zijn is het mooiste maar ook het zwaarste wat je ooit zal doen in je leven! Zorg dat je er alles aan hebt gedaan wat in je macht ligt om je kind een zo goed mogelijke toekomst te geven! Wees niet egoïstisch! 

Xxx

8 jaar geleden

Pfff zeg dat wel! Onze zoon krijgt nu zn eerste driftbuien hij trekt graag een blik tranen en gehuil open als hij iets doet wat niet mag...... vind het soms wel lastig om mijn grens vast te houden en hem nual duidelijk te maken dit mag wel dit mag niet! Ik hoop dat alle mama's van dit programma nog verder begeleid worden... en een aflevering hoe is het nu met? Zou ook leuk zijn ;-) ik hoop dat het allemaal goed komt/gaat met deze mama's en hun ukkies.

8 jaar geleden

Ja, wij zien in het programma alleen de zwangerschap, en de eerste drie maanden van het leven van het kindje. Ik houd mijn hart vast wat die ouders doen als hun kindjes ouder zijn en een eigen willetje krijgen en de opvoeding moeilijker wordt....!

8 jaar geleden

Ik ben blij dat ik dit programma niet ken.. Ik vind dat als deze moeder echt zo doen en denken en NIET van plan zijn te veranderen. De baby gewoon uit huis geplaats moet worden! Serieus! Een baby is idd geen accasorie en ik denk dat deze mensen er dus wel zo over denken.. Hup, breng die baby naar een veilige, schone plek, iemand??!!

8 jaar geleden

Jong moeder worden is niet erg ;-) maar zou graag een aflevering willen zien waarbij alles goed gaat en dat alles onder controle is! Een mama die wel alles goed heeft en echt bezig is met mama worden en leuk de babykamer mooi maakt. Wij hadden bijna meegedaan met kerels met een kleintje hahah maar we hebben het toch maar niet gedaan (en achteraf ben ik daar ook blij mee vanwege een helse bevalling) het doet me alleen echt pijn om te kijken wij zijn zo lang bezig geweest om ouders te worden en dan zie je moeders die het totaal niks kan schelen of ze wel een gezond babytje bakken in hun buik (zo ziet het eruit)