{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het plaatsen van foto's van je kinderen op social media

Afbeelding blog 'Het plaatsen van foto's van je kinderen op social media' Achtergrond blur afbeelding

Als moeder zijnde ben je natuurlijk hartstikke trots, welke moeder is dit nu niet op haar kind(eren). We laten over het algemeen vaak foto's zien aan anderen.

Zelf heb ik er geen moeite mee om foto's van mijn kinderen op social media te plaatsen. Wel maak ik bewuste keuzes in wat ik wel en niet deel met de wereld. Ik zou niet willen dat iets op het internet beland wat mijn kinderen kan schaden.

Soms zie ik foto's voorbij komen waarvan ik dan denk "dit zou ik zelf nooit op internet zetten". Mede hierom vind ik het dan ook erg fijn als mensen niet zomaar allerlei foto's van m'n kinderen op social media plaatsen. Wat hun vinden dat "oké" is om te plaatsen zou zomaar iets kunnen zijn waar wij niet achter staan als ouders.

Hoe gaan jullie om met het plaatsen van foto's op social media van je kind(eren) ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je