{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het perfecte zwemdiploma cadeau

Afbeelding blog 'Het perfecte zwemdiploma cadeau' Achtergrond blur afbeelding

Echt de periode van afzwemmen is weer aangebroken, ik hoor weer overal om me heen, vooral moeders, die hopen dat hun kind nog net even voor de zomervakantie mogen afzwemmen.

Kan het kind lekker zonder bandjes het water in op vakantie en eerlijk is eerlijk, als ouder zit je toch wat rustiger, je kunt ze wat meer laten gaan. Ik ben ook echt wel blij dat mijn grote meid haar A diploma en B diploma alweer een tijdje in huis heeft, hebben we er nog maar eentje om goed in de gaten te houden, en die ene geeft je werk genoeg.

C hoeft van mij niet, ik weet wel dat tegenwoordig het een beetje een norm is dat kinderen minstens alle 3 moeten hebben en soms snap ik het ook wel dat je liever wilt dat je kind nog een beetje meer uithoudingsvermogen kweekt. Maar de nadruk die er tegenwoordig op staat, vind ik eerlijk gezegd wel een beetje onzin. Bryanna hoefde van mij dus ook niet verder toen ze het echt niet wilde. Ze kan goed zwemmen, heeft een hele goede uithoudingsvermogen, gaat als een speer door het bad. En verders blijft ze een waterratje, dat wil kunnen spelen en rommelen in het water geen lessen volgen of iets dergelijks. Niets voor haar.

Hoe kwam ik nu ook alweer op dit onderwerp..oh ja! Tijdje terug was ik op een verjaardag aan de praat geraakt met een vrouwtje die voor haar plezier een eigen webwinkel met speelgoed (niet het geijkte intertoys voorraad) was begonnen. Nieuwsgierig geworden, ben ik thuis de site eens gaan opzoeken en moest eerlijk zeggen dat ik idd erg leuke spulletjes zag. Prijzen waren verschillend.

Maar vooral viel mijn oog op de handdoek met tas, niet duur, prima voor een aardigheidje als beloning voor zwemdiploma. Vond het bijna jammer dat Bryanna haar diploma’s al heeft en dat Nathan voorlopig niet aan de beurt komt. Heb zitten denken en denken, maar nee kon geen kinderen in mijn omgeving bedenken wie ik kon verblijden. Jammer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je