{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het nieuwe huis, een luxe probleem?

Wauw, van een heel oud huis naar een spiksplinternieuw huis. Geweldig zou je zeggen, maar wat er allemaal bij komt kijken...

Afbeelding blog 'Het nieuwe huis, een luxe probleem?'

Ik woon nu 5 jaar samen met mijn vriend. Ik ben bij hem ingetrokken toen hij er al 5 jaar woonde. Het is een klein maar fijn huisje. Nu, 5 jaar later dus, ben ik op zo'n punt beland dat ik geen nieuw paar schoenen meer kan kopen omdat het gewoonweg niet meer in huis past (om jullie maar even een idee te geven hoe klein het is). Op dat moment dacht ik 'tijd voor verhuizing'!

Wij wonen in Utrecht en als je rondom de stad wilt blijven wonen moet je een aardige portemonnee hebben. Ik heb maanden lang huizen bekeken en kende inmiddels heel Funda uit mijn hoofd (inclusief prijzen). Er leek geen eind aan te komen omdat er geen 1 huis was die aan mijn eisen voldeed.

Op een gegeven moment kwam een super nieuwbouwproject op ons pad (niet ver van de stad). Hier hebben wij ons dan ook gelijk voor ingeschreven. Omdat wij nu zo'n 2,5 jaar bij dit project zijn betrokken mochten wij onze voorkeur qua huis kenbaar maken. Zo gezegd zo gedaan. Nu nog de hypotheek regelen. Als ik van te voren had geweten dat het zoveeel tijd in beslag zou nemen dan had ik nog even 26x nagedacht voordat ik zou kopen. Ik denk dat ik inmiddels al 50 handtekeningen heb gezet als het niet meer is.

Zoals bij elk nieuwbouwproject liggen ze erg achter op schema, het huis had namelijk al helemaal klaar moeten zijn. Op de foto kun je zien hoe ver ze daadwerkelijk zijn. De keuken, badkamer en toilet zijn wel al uitgezocht en kunnen direct geplaatst worden wanneer het huis wordt opgeleverd.

Maar dan, een vloer, bank, accessoires, salontafel, eethoek, stucen, gordijnen aaaaah! Er is ZOVEEL keuze en ik kan echt niet kiezen. Zoals ik al zei, het is een luxe probleem, maar omdat je er zoveel geld in pompt wil je wel zeker weten dat je de juiste keuze maakt en hier later geen spijt van krijgt.

Nou, ik ga er nog maar een nachtje over slapen. Hopelijk kan ik jullie volgende keer al vertellen welke vloer het is geworden.

Groetjes,

Ziffra

Redactie Mamaplaats

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je