{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het liken van je werk facebookpagina?

Een aantal moeders werkt voor zichzelf en hebben een werk facebookpagina

Afbeelding blog 'Het liken van je werk facebookpagina?'

Er zijn een aantal moeders die voor zichzelf werken of voor zichzelf zijn begonnen. Een aantal moeders hebben ook een facebookpagina. Is het een idee om elkaars werk facebookpagina te liken? Mijn facebookpagina is https://www.facebook.com/#!/akencoaching. Alvast bedankt. En als je wilt dat ik jouw werk facebookpagina wil liken, laat het mij dan weten, ik doe het graag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je