{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het ligt gewoon aan de opvoeding

Afbeelding blog 'Het ligt gewoon aan de opvoeding' Achtergrond blur afbeelding
Het ligt gewoon aan de opvoeding"!!!!!!
Dat riep ik altijd als ik een kind jankend naast een autootje op het winkelcentrum zag staan. Of als ik op een verjaardag was en er was zo'n kind die alle fotolijstjes uit de vensterbank trok. Ik had dan ook een voorbeeldig kind, die lief ging spelen op het plekje dat ik aanwees. Die keurig mee ging als het autootje gestopt was, die bijna altijd luisterde als ik wat zei. En ik maar denken dat dat kwam om dat ik zo goed kon opvoeden en die andere moeders niet. Zo!! ben ik even wakker geschud. Nu 9 jaar later ben ik opnieuw moeder geworden. onze jongste zoon is nu 1,5 en laat dit nu dat jankende kind naast dat autootje zijn. Ja moeders mijn lieve kleine mannetje maakt een drama als hij uit het autootje moet. Ik kan niet in de supermarkt lopen of hij komt met een pak koek,chips of chocolade aanlopen waarvan ik dan al 3 x heb gezegd dat hij er niet aan mag komen. Nu is het mijn kind dat op een verjaardag alle fotolijstjes uit de vensterbank trekt.   En dat terwijl ik zo'n geweldige opvoeder ben (mama van het jaar hahaha) Dus lieve moeders ik ben tot de conclusie gekomen dat het niet altijd aan de opvoeding ligt maar aan het karakter van het kind.   Velen van jullie wisten dit waarschijnlijk al en ik ben er  nu ook achter.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je