{{ message.message }}
{{ button.text }}

het leven van een moeder met een enorme rugtas!

mijn leven tot nu toe, kort maar krachtig vertel ik jullie mijn verhaal!

Afbeelding blog 'het leven van een moeder met een enorme rugtas!'

Hallo ik ben kimberley' ik werd moeder toen ik 21 was' ik ben nu 25 en heb afgelopen september mijn tweede kindje mogen krijgen! Ik voel mij gezegend met twee gezonde mooie slimme meiden! M'n oudste is 4jaar en de jongste is bijna 4 maanden' ik werk als gastouder bij mij thuis, dat is erg leuk werk al voelt het alsof ik mijn hobby uitoefent♡ ik heb een lieve man die naast mij staat en mij bij staat in alles waar ik voor leef! Al is het nu heel mooi en positief' dat is het niet altijd geweest helaas' toen ik 16 was leerde ik de papa van mijn oudste dochter kennen' wij waren elkaars eerste liefdes. Toen onze dochter net 2jaar was en wij 7jaar een relatie hadden kreeg ons leven een heel andere wending' op een ochtend kwam hij niet thuis! De politie stond aan het einde van die ochtend bij mij thuis om mij te vertellen dat mijn man mijn liefde de papa van mijn meisje was overleden! Zelfdoding werd/word er gezegd, ik dacht altijd dat wij gelukkig waren en opeens was hij er niet meer en werd er gezegd dat hij zich zelf wat had aangedaan. Mijn wereld stortte in en wist niet meer wat of hoe ik moest' het is een hele tijd erg slecht geweest maar bleef vechten voor mijn kleine meid' voor haar moest ik er uit, toen leerde ik mij toenmalige man kennen en werd stap voor stap uit die diepe put getrokken! Hij hielp mij om mij en niet om mijn situatie' hij vond mij leuk, hoe dan? Ik heb me een hele tijd enorm schuldig gevoeld over het idee dat ik kon gaan houden van een andere man' en af en toe heb ik dat nog wel eens, hoe kan dat terwijl hij dood is!? Toch heb ik aan mij dochter gedacht en mijzelf toegelaten om geliefd te worden en liefde te geven♡ het is een moeilijke tijd geweest maar ik ben blij dat ik sta waar ik nu sta' met mijn twee prachtige dochters en de man die bij mij staat! Tuurlijk heb ik hem☆ altijd bij mij' ik kan weer genieten van de kleine dingen in het leven en volop van mijn meiden♡♡

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je