{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het leven met mijn schoonmoeder

Het leven met mijn schoonmoeder. Mijn verhaal over de relatie met mijn schoonmoeder en de spanningen die dit opleverd in onze relatie. Want tja het is en blijft zijn moeder.

Afbeelding blog 'Het leven met mijn schoonmoeder'

Ken je dat, je leert de liefde van de leven kennen... en je ontmoet uiteindelijk zijn moeder... vanaf dag 1 is mijn schoonmoeder niet mijn grote vriendin. Ze is wat simpel, heeft geen opleiding genoten, zit financieel diep in de nesten door eigen toedoen, heeft zelf een moeizame relatie met een man die ik in de 4 jaar dat wij samen zijn nog nooit gezien heb. We mogen niet bij haar thuis komen en het erge voor mijn man is. Wij zien haar zelden of nooit En als we haar zien is ze vreselijk negatief over alles en iedereen.

mijn man is oudste zoon van een gezin van drie kinderen. Hij heeft een broer en een zus die beide close zijn met mijn schoonmoeder. Ook de kleinkinderen van die kant zien oma regelmatig. De ouders van mijn man zijn dat hij jong is gescheiden hij is bij zijn vader destijds gaan wonen. Bij zijn moeder was geen plek voor hem.

dat wij in verwachting waren van ons eerste kindje wilde hij het zijn moeder graag vertellen. Ze was uitgenodigd op ons feestje wat we jaarlijks in de zomer vieren, alleen verscheen zij niet deze avond. Iedereen was aanwezig van vrienden en familie. Wij besloten toch onze zwangerschap bekend te maken, dan maar zonder haar. Het was 1 groot feest vol gezelligheid. Wat was iedereen blij. De volgende dag hebben we mijn schoonmoeder proberen te bereiken maar zoals gewoon heeft zij op dit soort moment weer haar telefoonnummer gewijzigd en was zij niet bereikbaar. 4 weken lang hebben wij niets van haar gehoord, was zij niet bereikbaar voor ons grote bericht. Inmiddels hadden we mijn schoonzus en zwager laten weten dat zij het haar maar moesten vertellen..... na dit nieuws nog steeds geen bericht. Geen reactie naar mijn man, geen felicitatie met onze zwangerschap... geen respons helemaal niets. En dit..... dit was nog maar het begin.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je