{{ message.message }}
{{ button.text }}

HET LEED DAT ONTHAREN HEET

Tot op heden deed ik het altijd maar wat op de tast in de hoop dat het er een beetje toonbaar uitziet. Want nee ik zit niet gehurkt met scheermes en al voor een spiegel. En omdat ik nogal wat waarde hecht aan mijn poes, durf ik het niet aan om "Le Husband" met een scherp mesje zijn gang te laten gaan en vervolgens liploos door het leven te moeten.

Afbeelding blog 'HET LEED DAT ONTHAREN HEET' Achtergrond blur afbeelding

Het is alweer even geleden dat ik schreef over ontharen tijdens zwangerschap. Dus vond ik het tijd voor een update. Nu ik daadwerkelijk zwanger ben van ons vierde kindje en ik dus wéér voor deze uitdaging kwam te staan vond ik het tijd voor verandering.

Ik moest ook wel een beetje, omdat ik een date had met mijn vent voor een dagje Spa. Naakt!

PROFESSIONALS

Na een paar maanden zwangerschap zie je de boel daaronder die buik gewoon niet scherp meer. Gevalletje hip hap hoes, weg poes. Tot op heden scheer ik dus altijd maar wat op de tast in de hoop dat het er een beetje toonbaar uitziet. Want nee ik zit niet gehurkt met scheermes en al voor een spiegel. En omdat ik nogal wat waarde hecht aan mijn poes, durf ik het niet aan om "Le Husband" met een scherp mesje zijn gang te laten gaan en vervolgens liploos door het leven te moeten.

Dus schakelde ik de professionals van Cotton Spa in om de boel maar eens te laten waxen. Ja mensen, ik heb het eindelijk aangedurfd! Ik moest ook wel een beetje, omdat ik een date had met mijn vent voor een dagje Spa. Naakt!! Dus je snapt dat ik daar niet rond wilde paraderen met een hap snap geschoren poes.

D-day was aangebroken en ik hoopte vooral dat ik nog normaal het schoolplein kon oplopen na deze behandeling.

GSTRING

Ik maakte online een afspraak voor een Gstring behandeling. Ik had van te voren geen idee wat al die verschillende behandelingen inhielden dus zocht ik dit op. Google is my best friend. Ik koos voor de Gstring behandeling, dit leek me voor de eerste keer, de meest "comfortabele" behandeling. Hierbij halen ze namelijk alles weg rondom een "denkbeeldige" Gstring, inclusief backyard (lees: bilnaad).

DE AFSPRAAK

D-day was aangebroken en ik hoopte vooral dat ik nog normaal het schoolplein kon oplopen na deze behandeling. Ik zat in de wachtruimte met een heerlijk glas koud citroenwater, wat zenuwen (je ligt namelijk niet elke dag letterlijk met je bilnaad bloot voor een vreemde die je down under even "toetakelt") en kon ik me alleen maar inbeelden hoe ik mezelf in de meest awkward posities moest gaan manoeuvreren. Deze verhalen hoorde ik wel eens. Die verhalen van op handen en knieën. GÊNANT!

Ik werd geroepen door een super lieve dame die mij meteen op mijn gemak stelde. Kletste lekker over van alles en nog wat. Bleken we ook nog wat gemeenschappelijke kennissen te hebben (ik weet nog niet goed of ik dat juist fijn of awkward vond). Vervolgens vertelde ze hoe de behandeling in zijn werk ging, heel prettig.

Ik kon dus een paar dagen later, trots als een pauw (maar dan zonder die veren) met een nette poes rond paraderen in Spa Zuiver.

STRIKE ONE

De eerste warme wax werd aangebracht en hoppa, strike one! Goed, dit was even tanden bijten mensen. Op dit moment kon ik alleen maar denken dat ik blij was dat ik niet voor de Hollywood behandeling had gekozen (kaal, all the way). The backyard was het minst pijnlijke overigens. Prima te doen. Oh en, belangrijk detail, de awkward posities vielen mee.

SCHURENDE DIJEN

Nu een paar weken later moet ik zeggen dat de ravage me erg meevalt en ik geen last heb (gehad) van ingegroeide haartjes e.d. Ook de schurende dijen tijdens de afgelopen #plakdagen vielen erg mee. Al met al, op het moment zelf is het even tanden op elkaar en gaan, maar dan heb je ook wat.

Ik kon dus een paar dagen later, trots als een pauw (maar dan zonder die veren) met een nette poes rond paraderen in Spa Zuiver. De volgende afspraak staat weer gepland voor mijn volgende date. Je weet wel, die met mijn verloskundige als Tofu zich aandient!

Liefs,

Des ♥

Afbeelding blog 'HET LEED DAT ONTHAREN HEET'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je