{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het leed dat moeder zijn heet

Afbeelding blog 'Het leed dat moeder zijn heet' Achtergrond blur afbeelding

" Goedenavond Huisartsenpost Waterweg Noord hoe kan ik u helpen???Goedenavond u spreekt met Sanna en ik heb een dochter van 8.5 maand oud die net in de gauwigheid mijn slipper te pakken heeft gekregen en nu mis ik 2 nep steentjes op de band van mijn slipper"

Jep dit gesprek heeft gisteravond echt plaatsgevonden, onze dochter krijgt een paar tandjes tegelijk en stopt echt alles in haar mond! Van de week al toen ik mij omdraaide had ze het etensbakje van de kat al te pakken en nu dus mijn slipper..

Ik was net bezig met de vloer te vegen  en had even mijn slippers op de salontafel  gezet terwijl ze in haar loopstoeltje zat en toen ik dus naar de keuken liep vond madam het een goed idee om mijn slipper eens even te keuren of het kauwbaar was. 

In eerste instantie heb ik er even hard om gelachen toen ik haar met mijn slipper op haar loopstoel zag tot ik ineens een zwart gat ontdekte (en later nog 1 maar daar vermoed ik van dat die er al af was,)

Ik heb haar gelijk opgetild en alles onderzocht maar het steentje was nergens te vinden!! Oke lichte paniek..wat moet ik nu doen, zij was gewoon lekker vrolijk en wilde verder rondracen in haar stoel maar mama besloot dus toch maar de huisartsenpost te bellen.

De assistente aan de telefoon heeft gelijk het vergiftigingscentrum gebeld en wilde weten of het kleiner was dan 15 mm..of ik het even kon opmeten. Natuurlijk geen probleem..alleen kon ik nergens een meetlint vinden. Omdat het steentje toch een soort profiel had moest ik maar langskomen met haar en de slipper.

Eenmaal daar met mijn slippers op de balie achter glas vond de huisarts het toch verstandig om het even van dichtbij te bekijken...inmiddels was het al 21.00 uur en vond onze dochter het wel heel gezellig dat ze nog niet naar bed hoefde, entertaining in de wachtkamer gegarandeerd dus haha.

De slipper werd van dichtbij bekeken en de huisarts besloot dat het niet heel ernstig zou moeten zijn en met het advies van opletten bij obstipatie en overgeven konden we weer naar huis. 

Nu een dag later is ze nog steeds een beetje knorrig van alle prikkels en zat mama vanmorgen haar poepbroek te ontleden of er een glitterend iets in zat maar helaas zat het er nog niet in. 

Inmiddels zit madam naast mij op een bijtring te kauwen met veel lol en heb ik alle spullen verstopt waar ze bij kan.

Voor nu alleen onder toezicht mag ze iets in haar mond stoppen!!


Liefs van Mama Sanna

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je