Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Het kleurboek voor volwassenen-hot or not?

Kleuren werkt ontspannend en stimuleert je creatieve vermogen. Waarom dan geen kleurboek voor volwassenen?

Een kleurboek voor volwassenen? Ja, je leest het echt goed! Mijn meiden van 5 en 7 jaar zijn dol op kleuren. Ze komen tijdens het kleuren echt even tot rust en is rust niet iets, wat wij moeders, ook hard nodig hebben? Als moeder heb je regelmatig wat tijd voor jezelf nodig, want een gezin runnen, eventueel in combinatie met een baan, valt echt niet altijd mee. Heb je niet veel hobby`s of weet je niet hoe je in een korte tijd je hoofd even lekker kunt leegmaken? Wie weet is het kleurboek voor volwassenen dan wel iets voor jou!

Waarom een kleurboek voor volwassenen?

Kleuren werkt ontspannend en zorgt ervoor dat je creatieve vermogen wordt gestimuleerd. Alhoewel de meeste kinderen vanaf een jaar of 10 al niet meer van kleuren houden, is kleuren echt niet alleen leuk voor kleine kinderen. In het kleurboek voor volwassenen vind je allerlei kleurplaten van bijvoorbeeld bloemen, vlinders en patronen.

Wanneer gebruik je het kleurboek voor volwassenen?

Wanneer je tussendoor even een uurtje tijd voor jezelf hebt, kun je het kleurboek voor volwassenen erbij pakken. Ook heerlijk voor de koude winteravonden of voor op vakantie. Bovendien vinden de kinderen het waarschijnlijk geweldig als jij samen met hen gaat kleuren. ( maar dan wel in je eigen kleurboek! )

Waar koop je het kleurboek voor volwassenen?

Ben je enthousiast geworden? Een kleurboek voor volwassenen is te koop bij diverse winkels zoals Bruna en Bol.com. Er zijn ook steeds meer verschillende exemplaren verkrijgbaar met diverse thema`s.

Vind jij het kleurboek voor volwassenen hot or not? Wat is jouw manier om je echt even te ontspannen? Reageer ook!

9 jaar geleden

Ja, die mandala`s zag ik laatst ook bij het Kruidvat liggen; lijkt me leuk!

9 jaar geleden

Ik vind het zelf ook altijd erg ontspannend om te kleuren, maar ik ben niet zo crea dat ik zelf iets moois teken, zo'n kleurboek zou dus echt wat voor mij zijn. Ik heb trouwens wel een alternatief wat ik af en toe doe en dat is mandala's inkleuren. Die dingen haal je gratis van het internet (bijvoorbeeld van kleurplaten-websites) en je hebt er veel verschillenden van.

9 jaar geleden

Klinkt heel gezellig!

9 jaar geleden

Hot is die hier. Heerlijk samen met mijn zoon hij cars ik mijn eigen. Kleurboek.