{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het Joost Heersma virus.

Iedereen kent hem hier op mamaplaats. Het is een idol! Hij beseft het zelf nog amper geloof ik.

Afbeelding blog 'Het Joost Heersma virus.' Achtergrond blur afbeelding

Joost Heersma, De vreemdgaande, zwanger makende man, met 4 kinderen. 2 meiden van Julia, 2 jongens van Karlijn, die dood is.

Hij schrijft blogs, blogs over 'Zijn leven', hoe hij een egocentrische klootzak is, door vreemd te gaan, door vrouwen te verleiden.
Dat Dennis zijn achterban is, geheimen bewaard, en hem probeert 'te begeleiden', na zijn eigen slippertje tegen over Marijke.

Het is een genot om te lezen, ik gééf het toe. Ja ik lees het ook. Of het nou de waarheid is die dan wel aangedikt is (of niet) of dat het gewoon een grote fantasie verhaal is, het is leuk.

Ook omdat de kant van Julia,  word verteld zijn liefhebbende, vergevingsgezinde vrouw, waar menige dames hem de deur uit hadden geflikkert, helemaal na dat zijn slippertje zwanger blijkt te zijn , en hij daar eveneens een tijdje over liegt. Ik had Joost er uit gesmeten. Rot op met je slippertje. 

Maar Julia? Nee. Die geeft er nog een draai aan met Susan. Susan de nanny, hoe stom kan Joost wezen? Dát komt altijd uit.  

Het verhaal, het is meeslepend, je moet elke keer terug komen, op de F5 knop rammen, hopend dat er een nieuwe datum staat, met daarbij een nieuwe titel. Want Joost Heersma, wil je lezen. Fictie of niet.

En ik , ik hou van schrijven, heb ook wel eens verhalen geschreven op mijn privé blog, en mijn gedichten, maar deze waren toch anders, niet zo Joost. 

Joost is een vrouwen idol. Een verslinder. Waar menig vrouw de hart sneller doet kloppen, maar net zo makkelijk boos maakt. Want hoe kan je Julia, Zoe, Anna, Leo en Hugo dit aan doen? Het moet een eer zijn. 
Je pakkende verhalen... En dan... ook nog een Facebook account! Waar je vragen beantwoord, maar waarschijnlijk ook compleet gek word.

De foto's, het bewijs wat gevraagd word, Want ben jij niet Julia, Joost in een? Wat wie waar hoe ... alles word gevraagd, en je geniet er van lijkt.

Joost, ga zo door. Ik blijf toch wel lezen. 
Je boek, mocht deze uitkomen, staat al op mijn verlanglijst!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je