Snap
  • Mama
  • post

Sollicitatietraining voor jongeren

Ik geef een sollicitatietraining voor jongeren. Hierbij worden de volgende onderwerpen besproken: sollicitatiebrief, cv en sollicitatiegesprek. Het event wordt gehouden op 13 november

In de zomervakantie heb ik een leuk mailtje gekregen van de Rabobank Sint-Oedenrode dat ze een jongerenevent gaan organiseren en ze hebben gevraagd of dat ik een presentatie wil geven over solliciteren. Ik vind het ontzettend leuk dat ze mij hiervoor gevraagd hebben en ik ga een workshop geven.

Het event ziet er als volgt uit:

Rabobank Sint-Oedenrode- Schijndel organiseert een jongerenevent voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar.

Wanneer wordt het event gehouden?

Woensdag 13 november 2013 bij de Rabobank in Sint-Oedenrode van 19.00 uur tot 21.30 uur.

De volgende workshops/presentaties worden er gegeven:informatieve presentaties over solliciteren, ervaringen van een startende ondernemer, je verzekeringen of het kopen van een huis. Tevens worden er de volgende workshops gegeven: de inrichting van je huis en het aanleggen van je tuin. Tijdens deze avond kun je deelnemen aan twee van de in totaal zeven workshops die worden gegeven. Je kunt je van tevoren opgeven voor de presentaties waarnaar jouw interesse uitgaat. Voor ieder jongere wat wils!

Ik geef de workshop solliciteren. Ik heb ontzettend veel zin in het geven van de workshop. Wellicht zitten er op deze site mensen die in Sint-Oedenrode of Schijndel wonen en die jongeren kennen die op zoek zijn naar een baan. De jongeren kunnen zich gratis aanmelden voor het jongerenevent.Hoe meer jongeren geholpen kunnen worden, hoe beter.

Je kunt je via de site van de Rabobank aanmelden hiervoor.

Meer informatie vind je via: https://events.rabobank.nl/sint-oedenrodeschijndel/jongerenevent2013/ of via: http://www.akencoaching.nl/. Je mag het bericht delen.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp

10 jaar geleden

bedankt voor je reactie! OP de middelbare school heb ik vroeger wel geleerd hoe je een brief moest schrijven. Ik heb veel zin in de presentatie op 13 november.

10 jaar geleden

Toch wel raar dat scholen zelf de kinderen geen sollicitatie-lessen meer geven. Volgens mij kreeg ik dat zelf vroeger op de havo al, toch wel iets essentieels zou ik zeggen! Goed dat je helpt!

10 jaar geleden

Dank je wel!

10 jaar geleden

Dank je wel voor je leuke reactie. Ik denk dat jongeren veel kunnen leren van de sollicitatietraining. Geniet van je verlof!