{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is zover! Ze gaat naar de kinderopvang..

Daar gaat ze! Voor het eerst spelen bij de kindjes. Lees je mee waarom en wat ik daar van vind?!

Afbeelding blog 'Het is zover! Ze gaat naar de kinderopvang..' Achtergrond blur afbeelding

Het is zover! Ze gaat naar de kinderopvang…

Mijn meisje naar de kinderopvang.

Ze gaat 1 dag per week spelen bij de kindjes! En oh wat vind ik dat gek en spannend. Kan mij echt niet voorstellen dat ik haar weg moet brengen en niet zelf voor haar ga zorgen. Of mijn vriend of haar oma’s.En ook nu ze 16 maanden is vind ik het raar, heb ik waarschijnlijk een brok in mijn keel en zal ik erg moeten wennen aan het feit dat ze daar is en ik dus niet meer alles zelf kan bepalen wat ze mag en niet mag…

Toen Danni en maand of 4 was is ze een paar keer een dagje naar de opvang geweest. Toen ik zwanger was van haar leek ons dat het beste en kwam het beter uit om het zo te regelen. Maar toen wist ik nog niet dat het helemaal niet zo leuk is om een klein, lief meisje weg te brengen. Naar een plek met nog meer kleine kindjes, waar het toch even anders gaat als thuis en waar ze misschien wel veel minder aandacht en knuffels krijgt als thuis.

En begrijp me niet verkeerd. Ik werk zelf al een hele tijd in de kinderopvang. En weet ook dat er heel goed voor haar gezorgd gaat worden. Maar het is nu mijn eigen kind, nu voelt het echt even anders. Ik begrijp ik nog meer hoe lastig het moet zijn om je kindje naar het kdv te brengen. Omdat ze toen nog zo klein was, maand of 3/4, hebben we snel besloten dat toch haar vader gezellig een dagje thuis zou blijven. De overige dagen bij oma en bij mij. Fijn dat we het toen zo hebben kunnen regelen het eerste jaar.

Maar nu is ze een maand of 16, past alleen mijn moeder nog op en kwamen we helaas toch een dag tekort.. we hebben er eventjes over na moeten denken maar ze gaat nu toch echt een dag in de week spelen bij de kindjes.Ze is nu groter, handiger, ze kan al wat meer aangeven wat ze wilt en vooral niet wilt 😉 en dus gaat ze het volgens mij erg leuk vinden en ik denk dat het nu ook goed voor haar is. Meestal gaat ze meteen spelen en lijkt het erop dat ze het erg leuk vind. Ik ben heel benieuwd of ze het door gaat krijgen dat ze elke week heen gaat en daar dus ook blijft.

Ze zit gelukkig nog wel dichtbij haar moeder in de buurt, handig als je zelf in de kinderopvang werkt. Kan ik af en toe even spieken 😉 en weet ik dus ook dat er goed voor haar gezorgd gaat worden.

Het zal wel even wennen word voor haar maar misschien nog wel het meer voor mij ..

Afbeelding blog 'Het is zover! Ze gaat naar de kinderopvang..'

I love you lief meisje

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je