{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is weer lente!!!

Het is weer lente en ik??? Ik leef weer helemaal op. Weg met die kou en regen.

Afbeelding blog 'Het is weer lente!!!'

Eindelijk begint het nu echt lente te worden. In 1 woord: Heerlijk! Het doet mij goed dit lente weer. Ik krijg weer zin om dingen te ondernemen, s'avonds en extra rondje te gaan lopen of te fietsen. Even naar het hertenkamp of naar de kinderboerderij om alle kleine diertjes te bewonderen. s'ochtends vroeg wakker worden met fluitende vogeltjes. Al die planten die nu weer opbloeien en al die kleurtjes. Ik geniet hier heel erg van, ik leef ook weer wat meer op. Ik voel mij een stuk beter dan wanneer het winter is (koud en nat).

Genieten jullie ook zo van het mooie lenteweer? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je