{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is niet eerlijk!

Voor mijn zwangerschap woog ik 99 kilo.. een week erna woog ik 86.9...

Afbeelding blog 'Het is niet eerlijk!'

tijdens mijn zwangerschap zei iedereen al: ohh wat zie je er goed uit.. en dat vond ik ook. Dit was mijn 4e zwangerschap en weer viel ik alleen maar af, en nee ik was niet ziek! Ik at zelfs veel chips en snoep! Oké  avond eten en brood ging er niet goed in maar ik at lekker en de baby groeide goed. Ik merkte aan mijn kleding dat ik goed afgevallen was en zag het ook duidelijk in de spiegel. Alleen nu we 7 weken verder zijn ben ik alweer zo'n 5-6 kilo aangekomen!! En dat in 7 weken!! Gewoon absurd. Kan er wel depressief om worden. Die lelijke onderbuik die je, als je een net iets te strakke broek aan heb, duidelijk ziet zitten. Ik ben nooit echt slank geweest, althans niet sinds ik een jaar of 12 was, maar ik wil dit niet meer. Nu zit ik eraan te denken naar een gewichtsconsulente te gaan maar er is altijd een maar. Terwijl er eigenlijk geen eens een echte maar is. Ben ervoor verzekerd en ik heb de tijd.. Maar toch lijkt de stap zo groot. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je